Life

Conjuncție între planeta Mercur și Soare în zodia Leu. Balanțele, Scorpionii și Peștii sunt atenționați!

Este conjuncție între planeta Mercur și Soare în zodia Leu, fenomen astrologic menit a ne elibera de stres și necazuri!
01.08.2021 | 12:42
Conjunctie intre planeta Mercur si Soare in zodia Leu Balantele Scorpionii si Pestii sunt atentionati
Conjuncție între Mercur și Soare în zodia Leu. Foto: astrologerbillattride.com
ADVERTISEMENT

Luna august a început cu o conjuncție între planeta Mercur și Soare în zodia Leu, zodie de foc considerată extrem de puternică. Înainte de a afla cum ne afectează acest fenomen, să vedem ce înseamnă conjuncția din punct de vedere astrologic.

Conjuncția în astrologie este situația în care două corpuri cerești ocupă aceeași poziție pe harta cerească în aceeași zodie. Practic, Soarele și Mercur sunt la zero grade în zodia Leu.

ADVERTISEMENT

Fenomenul este în general aducător de răsturnări de situație, atunci când vorbim despre planete care vin în general cu probleme precum Marte sau Saturn.

Conjuncție între Mercur și Soare în zodia Leu

Planeta Mercur aduce înțelepciune, iar faptul că se află în același punct cu Soarele, care aduce energie pozitivă și optimism, lucrurile sunt cât se poate de bune!

ADVERTISEMENT

Nu mai spunem de faptul că această conjuncție se produce într-o zodie de foc și nu orice fel de zodie, ci Leul!

Fenomentul trebuie văzut ca pe  oportunitate de a îngropa securea războiului cu ceilalți, de a risca și de a ne da voie să fim fericiți.

ADVERTISEMENT

Mercur oferă soluții, iar Soarele așază totul în favoarea noastră luminându-ne căile. Cei mai avantajați de acest fenomen astrologic sunt Berbecul, Racul, Leul, Fecioara, Săgetătorul, Capricornul și Vărsătorul.

Pentru acești 7 nativi, lucrurile încep să capete sens, iar valorile în care cred sunt confirmate de fapte. Berbecii sunt excelenți comunicatori, chiar dacă de multe ori apelează la glume când vor să spună ceva serios.

ADVERTISEMENT

Zodiile dezavantajate de fenomen

Racii și Leii au șansa ca azi să își pună la cale anumite planuri, iar din 2 august să treacă la acțiune. Fecioarele, Săgetătorii, Capricornii și Vărsătorii sunt dispuși să renunșe la gândurile negative și se bucură de ceea ce au.

Mai puțin avantajați sunt Taurii, Gemenii, Balanțele, Scorpionii și Peștii. Ei se află în continuare într-o nebuloasă. Soarele va scoate la iveală lucrurile pe care ei le-au ascuns, despre care credeau că nu va afla nimeni niciodată.

În pericol maxim, în sensul că li se află minciunile, sunt Gemenii și Scorpionii. Peștii se pot replia din mers dacă își recunosc greșelile, iar Balanțele trebuie să coboare tonul.

Taurii continuă să fie tensionați și parcă nu se mai pot bucura de lucrurile bune din viața lor. Nevoia de afecțiune se va intensifica în cazul lor.

 

ADVERTISEMENT