Life

Connect-R și Mihai Petre s-au duelat fizic la Asia Express: ”I-a dat la operație”

Connect-R și Mihai Petre au avut un duel fizic spectaculos, în prima ediție Asia Express din sezonul 4. Încleștarea vedetelor a adus un câștigător surpriză.
19.09.2021 | 15:43
ConnectR si Mihai Petre sau duelat fizic la Asia Express Ia dat la operatie
Connect-R și Mihai Petre s-au duelat fizic la Asia Express: ”I-a dat la operație”. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Prima ediție Asia Express din sezonul 4 a propus o serie de dueluri extrem de interesante, unele chiar de ordin fizic. Într-unul dintre ele, Connect-R și Mihai Petre au purtat o luptă corp la corp care a adus un câștigător surpriză.

Duel Mihai Petre – Connect-R la Asia Express. Cine a avut de câștigat de pe urma luptei

La un moment dat, concurenții înscriși în reality-show-ul difuzat de Antena 1 au primit noi instrucțiuni pentru următoarea misiune pe Drumul Împăraților. Echipele au găsit un nou plic cu detalii importante despre ce urmează să se întâmple.

ADVERTISEMENT

Vedetele au aflat că trebuie să se ungă cu ulei și să se lupte între ele. Conform regulilor, primul cuplu care obținea 3 papuci urma să treacă la nivelul următor al cursei.

Fără îndoială, duelul fizic cel mai spectaculos a avut loc între Mihai Petre și Connect-R. În mod surprinzător, coregraful l-a învins pe interpretul de muzică ușoară.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Connect-R spune că nu se gândea niciodată ca dansatorul să fie atât de puternic și agresiv.

”Eu eram ca la baschet. Mă mișcam. Apoi el s-a aruncat. Și nu îmi venea să cred, băi ești nebun, cum să ne batem în halul ăsta”, a spus artistul.

ADVERTISEMENT

”Eu vedeam papuci, nu îl vedeam pe Connect-R sau Shift”, a replicat Mihai Petre.

Connect-R, accidentat la umăr în lupta cu Mihai Petre

Lucrurile au devenit și mai serioase în cea de-a doua rundă. Connect-R a avut parte de o accidentare la care nu se aștepta. Pentru a obține un papuc de la el, Mihai Petre l-a aruncat pe sus, iar colegul să de competiția nu a mai putut intra în arena improvizată pentru un nou duel.

De pe margine, Zarug a descris cel mai bine momentul luptei: ”I-a dat la operație”, a spus concurentul.

ADVERTISEMENT

În timpul disputei fizice, una neașteptat de serioasă, cei doi s-au lovit destul de dur, însă nu au ezitat să își ceară scuze după ce au terminat lupta pentru papuci.

”Iar i-a dat la operație. I-a rupt mâna ca să câștige jocul, bravo”, a mai spus Zarug în timp ce îi privea pe cei doi ”luptători” de la Asia Express.

”Te rog frumos să mă ierți, chiar nu mi-am dat seama…”, a spus Petre către Connect-R.

ADVERTISEMENT