Life

Constantin Enceanu, noi declarații despre scandalul cu mama fiului de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian: ”Mi-am asumat”

Constantin Enceanu (57 de ani) continuă scandalul cu mama lui Alin Gabriel, băiatul de suflet al regretatului cântăreț de muzică populară Petrică Mîțu-Stoian.
20.01.2022 | 23:23
Constantin Enceanu noi declaratii despre scandalul cu mama fiului de suflet al lui Petrica Mitu Stoian Miam asumat
ADVERTISEMENT

Renumitul interpret a făcut noi declarații despre scandalul iscat recent cu mama băiatului de suflet al lui Petrică Mîțu-Stoian, după ce a fost acuzat că i-a interzis acestuia anumite lucruri.

Mai exact, femeia care l-a adus pe lume pe Alin Gabriel susține că artistul Constantin Enceanu nu este de acord cu declarațiile făcute de fiul ei în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

În plus, această îl acuză pe solist pentru faptul că i-ar fi interzis băiatului ei să rostească numele regretatului Petrică Mîțu-Stoian, care este de fapt realitatea?

Constantin Enceanu, detalii după scandalul cu mama fiului de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu și-a asumat toate lucrurile pe care le-a spus și nu mai vrea să vorbească pe marginea acestui subiect. Spune că nu este interesat de declarațiile făcute de mama lui Alin Gabriel.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, solistul de muzică populară consideră că nu a făcut nimic altceva decât să-i dea câteva sfaturi băiatului, care este la început de drum în muzică.

„Orice am vorbit în această lume mi-am asumat. Eu l-am învățat de bine când i-am zis lui Alin să nu mai apară la televizor. Nu comentez acest subiect, e stăpân pe propriile declarații, face ce vrea.

ADVERTISEMENT

Poate să înțeleagă fiecare ce vrea. Cine este mama lui Alin? Nu mă interesează ce a vorbit, nu îmi spăl lucrurile în public. Eu sunt o persoană asumată.

Eu când am stat de vorbă cu Alin i-am zis doar să aibă grijă ce spune ca să nu fie interpretat greșit, căci este la început de drum, era un sfat”, a declarat Constantin Enceanu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Alin Gabriel, mărturie după moartea lui Petrică Mîțu-Stoian

Băiatul de suflet al regretatului cântăreț de muzică populară Petrică Mîțu-Stoian are numai cuvinte de laudă pentru artistul care i-a fost un sprijin important în carieră și în viața de zi cu zi.

Tânărul l-a văzut mereu ca un al doilea tată pe regretatul interpret din Mehedinți căruia îi datorează foarte multe. Alin Gabriel îl va păstra mereu în amintirea sa.

De asemenea, băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu-Stoian spune că a primit o cămașă pe care o va prețui mereu, mai ales că l-a și visat după ce a fost condus pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT