Life

Constantin Enceanu, noi declarații despre scandalul cu mama fiului de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian: ”Mi-am asumat”

Constantin Enceanu (57 de ani) continuă scandalul cu mama lui Alin Gabriel, băiatul de suflet al regretatului cântăreț de muzică populară Petrică Mîțu-Stoian.
20.01.2022 | 23:23
Constantin Enceanu noi declaratii despre scandalul cu mama fiului de suflet al lui Petrica Mitu Stoian Miam asumat
ADVERTISEMENT

Renumitul interpret a făcut noi declarații despre scandalul iscat recent cu mama băiatului de suflet al lui Petrică Mîțu-Stoian, după ce a fost acuzat că i-a interzis acestuia anumite lucruri.

Mai exact, femeia care l-a adus pe lume pe Alin Gabriel susține că artistul Constantin Enceanu nu este de acord cu declarațiile făcute de fiul ei în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

În plus, această îl acuză pe solist pentru faptul că i-ar fi interzis băiatului ei să rostească numele regretatului Petrică Mîțu-Stoian, care este de fapt realitatea?

Constantin Enceanu, detalii după scandalul cu mama fiului de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu și-a asumat toate lucrurile pe care le-a spus și nu mai vrea să vorbească pe marginea acestui subiect. Spune că nu este interesat de declarațiile făcute de mama lui Alin Gabriel.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, solistul de muzică populară consideră că nu a făcut nimic altceva decât să-i dea câteva sfaturi băiatului, care este la început de drum în muzică.

„Orice am vorbit în această lume mi-am asumat. Eu l-am învățat de bine când i-am zis lui Alin să nu mai apară la televizor. Nu comentez acest subiect, e stăpân pe propriile declarații, face ce vrea.

ADVERTISEMENT

Poate să înțeleagă fiecare ce vrea. Cine este mama lui Alin? Nu mă interesează ce a vorbit, nu îmi spăl lucrurile în public. Eu sunt o persoană asumată.

Eu când am stat de vorbă cu Alin i-am zis doar să aibă grijă ce spune ca să nu fie interpretat greșit, căci este la început de drum, era un sfat”, a declarat Constantin Enceanu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Alin Gabriel, mărturie după moartea lui Petrică Mîțu-Stoian

Băiatul de suflet al regretatului cântăreț de muzică populară Petrică Mîțu-Stoian are numai cuvinte de laudă pentru artistul care i-a fost un sprijin important în carieră și în viața de zi cu zi.

Tânărul l-a văzut mereu ca un al doilea tată pe regretatul interpret din Mehedinți căruia îi datorează foarte multe. Alin Gabriel îl va păstra mereu în amintirea sa.

De asemenea, băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu-Stoian spune că a primit o cămașă pe care o va prețui mereu, mai ales că l-a și visat după ce a fost condus pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un...
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un depozit de deșeuri
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Staţiunea din România care încă de pe vremea romanilor este leac pentru corp...
Staţiunea din România care încă de pe vremea romanilor este leac pentru corp şi suflet pentru turişti: "E magic!"
Ce s-a aflat despre singura femeie care i-a fost soție lui Ion Țiriac....
Ce s-a aflat despre singura femeie care i-a fost soție lui Ion Țiriac. Căsnicia cu miliardarul român a rezistat doar doi ani!
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât...
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
Se dau VOUCHERE de MII de LEI pentru ROMÂNIA! Care sunt condițiile pentru...
Se dau VOUCHERE de MII de LEI pentru ROMÂNIA! Care sunt condițiile pentru a beneficia
A murit Ștefan Birtalan, campion mondial cu România de două ori la handbal...
A murit Ștefan Birtalan, campion mondial cu România de două ori la handbal masculin. A fost cel mai bun handbalist din lume în trecut
Fiicele lui Gică Popescu și Ilie Dumitrescu, în centrul atenției la meciul Generației...
Fiicele lui Gică Popescu și Ilie Dumitrescu, în centrul atenției la meciul Generației de Aur. Cum arată cele două
Doliu cutremurător în România! A murit luni dimineață, la ora 6.00!
Doliu cutremurător în România! A murit luni dimineață, la ora 6.00!
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”