Life

Mama lui Alin Gabriel, copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, le declară război celor care i-au atacat fiul. Ce i-a transmis lui Constantin Enceanu

Mama lui Alin Gabriel este extrem de supărată. Fiul său a fost arătat cu degetul în repetate rânduri după moartea lui Petrică Mîțu Stoian, iar acum femeia a decis să lămurească lucrurile.
19.01.2022 | 13:30
Mama lui Alin Gabriel copilul de suflet al lui Petrica Mitu Stoian le declara razboi celor care iau atacat fiul Ce ia transmis lui Constantin Enceanu
Ce mesaj a postat mama lui Alin Gabriel, copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian
ADVERTISEMENT

Petruța, mama lui Alin Gabriel, a reacționat dur după ce fiul său a fost atacat tot mai des în mediul online.

Aceasta le-a transmis celor care au vorbit urât despre tânărul cântăreț că vor plăti în cazul în care nu își vor susține afirmațiile cu probe.

ADVERTISEMENT

Mama artistului a avut un mesaj și pentru Constantin Enceanu, bunul prieten al regretatului cântăreț.

Mama lui Alin Gabriel, copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, le declară război celor care i-au atacat fiul

Petruța este deranjată pentru că fiul său a fost atacat pe rețelele de socializare de multe persoane după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Aceasta a anunțat că cei care l-au defăimat vor plăti.

ADVERTISEMENT

Am văzut și citit de doua luni și ceva, comentarii răutăcioase și acuzații aduse copilului meu Alin Gabriel Matei Oficial și m-am tot gândit dacă sa răspund sau nu, ei bine, s-a ajuns cu acuzațiile mult prea departe și anume: ‘l-ai băgat in mormânt și acum râzi’ și la amenințări de genul: ‘ai sa vezi tu pe parcurs cine sunt eu’, sunt doar câte un exemplu din toate răutățile, acuzațiile și amenințările aduse copilului.

Vreau să vă anunț pe aceasta cale ca nu ne este frica decât de Dumnezeu… iar de amenințări se ocupă organele abilitate”, a scris mama lui Alin Gabriel pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Mama tânărului cântăreț a ținut să explice toate zvonurile potrivit cărora fiul său ar fi moștenit repertoriul maestrului. Potrivit acesteia, Alin a primit negativele chiar de la regretatul artist.

“Alin a ales să își facă propriul repertoriu cu cântece oltenești (nu cred că zona Olteniei aparține vreunui artist și nu mai are altcineva voie sa cânte aceasta zona), are albumul în lucru la Chișinău, la Maestrul Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii.

ADVERTISEMENT

Vreau să se liniștească cârcotașii că nu îi va lua piesele și repertoriul regretatului Petrică Mîțu Stoian, doar un singur lucru va face cu siguranța, va cânta din piesele Maestrului pentru a-i păstra memoria vie, îi va urma întocmai toate sfaturile, îi va fii recunoscător toată viața și nu va uita niciodată de unde a plecat și cine la ajutat”, este o altă parte a mesajului postat.

De asemenea femeia a spus că niciodată fiul său nu a declarat despre el că este copilul de suflet al regretatului interpret de muzică populară. Chiar Petrică Mîțu Stoian îl prezenta astfel prietenilor, dar și în emisiuni și pe scenă.

Ce i-a transmis lui Constantin Enceanu

Petruța a făcut referire în mesajul publicat și la prietenii lui Petrică Mîțu Stoian. Acesta i-ar fi rugat să aibă grijă de Alin Gabriel, dar cei mai mulți îi pun piedici. Se pare că îi transmis să nu mai apară în diferite emisiuni pentru a evita să se facă de râs.

De asemenea, a avut un mesaj și pentru Constantin Enceanu. O declarație făcută de acesta a supărat-o extrem de tare.

“Eu nu vreau să întinez memoria Maestrului așa cum a făcut-o ‘bunul lui prieten’ spunând că citez: ‘mi-au plăcut mult prea mult femeile ca să trec la bărbați,’ lăsând loc de interpretări. Dle dacă erați prieten cu adevărat nu făceați asemenea declarații punându-l pe Maestru într-o situație urâtă.”, i-a transmis Petruța lui Constantin Enceanu.

ADVERTISEMENT