News

Continuă războiul din familia Șoșoacă. Senatoarea și-a reclamat soțul la DGASPC pentru abuz emoțional

Conflictul între președintele și prim-vicepreședintele partidului SOS România ajunge pe masa instituțiilor publice. Diana Șoșoacă a depus mai multe plângeri contra soțului său
01.03.2024 | 12:13
Continua razboiul din familia Sosoaca Senatoarea sia reclamat sotul la DGASPC pentru abuz emotional
Diana Șoșoacă își reclamă soțul la DGASPC Sursa foto: Facebook Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial
ADVERTISEMENT

Cuplul format din Diana Iovanovici-Șosoacă, senator și președinte al partidului SOS România, și Dumitru Silvestru Șoșoacă, prim-vicepreședinte al aceleiași formațiuni politice, este în ultima vreme în atenția opiniei publice după ce și-au aruncat reciproc o serie de acuzații, iar senatoarea și-a suspendat soțul din funcția de conducere deținută în partid.

Continuă războiul din familia Dianei Șoșoacă

Vineri, Diana Șoșoacă a anunțat că, atât partidul pe care îl conduce, cât și ea în nume personal, au luat decizia de a depune mai multe plângeri penale, dar și sesizări împotriva lui Silvestru Șoșoacă la instituții naționale sau internaționale.

ADVERTISEMENT

Una dintre aceste instituții sesizate de Diana Șoșoacă este Protecția Copilului, unde senatoarea își reclamă soțul pentru abuz emoțional comis asupra fiicei sale minore Thais.

”SOS România depune plângere penală împotriva lui Silvestru Șoșoacă. Sesizăm forurile internaționale cu privire la discriminarea unei femei în viața politică și în viața de familie.

ADVERTISEMENT

Eu am depus plângere împotriva soțului meu pentru hărțuire amenințare, șantaj, violențe. Am sesizat DGASPC pentru abuz emoțional împotriva fiicei mele minore Thais.

Am sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, am sesizat forurile internaționale pentru combaterea discriminării”, a declarat Diana Șoșoacă pentru Bună Ziua Iași.

ADVERTISEMENT

Înțelegere cu PSD, PNL și AUR

Senatoarea își mai acuză soțul că a declanșat acest scandal în urma unei înțelegeri pe care Silvestru Șoșoacă ar fi făcut-o cu PSD, PNL și AUR cu scopul de a distruge partidul SOS România.

”Există o înțelegere făcută de el (Silvestru Șoșoacă n.r.) cu PSD, PNL și cu domnul George Simion de la AUR astfel încât să se dezintegreze SOS România. Nenumărate femei cer să se alăture acestor plângeri penale împotriva celui care se numește Dumitru Silvestru Șoșoacă.

ADVERTISEMENT

Toate femeile din România să se ralieze acestui demers care are impact internațional! Duminică, în conferința pe care o am la Roma voi aduce la cunoștință tuturor acest demers.

SOS România depune plângeri penale împotriva tuturor trusturilor media care și-au permis ca timp de o lună să își bată joc de senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă, de brandul Diana Iovanovici-Șoșoacă, de partidul SOS România”, a mai declarat liderul SOS România.

De asemenea, Diana Șoșoacă spune că, în calitate de personalitate recunoscută la nivel național și internațional are dreptul de a păstra numele soțului ei chiar și după divorț.

ADVERTISEMENT