News

Diana Șoșoacă și-a dat soțul afară din partid. Reacția dură a lui Silvestru: „Nu se pot accepta acțiunile abuzive ale acesteia”

Care ar fi motivul pentru care Diana Șoșoacă și-a dat soțul afară din partidul SOS. Decizia ar fi fost luată ilegal, potrivit lui Silvestru Șoșoacă
18.02.2024 | 22:03
Diana Sosoaca sia dat sotul afara din partid Reactia dura a lui Silvestru Nu se pot accepta actiunile abuzive ale acesteia
Conflict în Familia Șoșoacă? Soțul Dianei Șoșoacă a fost dat afară din partid de această, iar reacția bărbatului a fost una pe măsură. Sursa foto: Colaj Fanatik / Facebook / Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial
ADVERTISEMENT

Dumitru- Silvestru Șoșoacă a fost dat afară din partidul soției sale, chiar de către ea. Bărbatul ocupa funcția de prim-vicepreședintele S.O.S. România.

Șoșoacă și-a dat soțul afară din partid

Senatoarea Diana Șoșoacă a anunțat astăzi, 18 februarie, că și-a suspendat soțul funcția de prim-vicepreședinte al partidului SOS România, pe motiv că așa este mai bine pentru binele familiei ei.

ADVERTISEMENT

„Pentru a putea să-mi salvez familia, a trebuit să iau cea mai cruntă decizie. Pentru a putea salva sufletul unui om și viața lui, pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat, a trebuit să-l suspend din funcția de prim-vicepreședinte. Astfel că semnătura lui să nu mai însemne nimic. Și în momentul ăla nu mai înseamnă nimic pentru ăia care l-au înconjurat”, a spus senatoarea.

Potrivit dcnews.ro, există speculații privind unele problemele personale, care par să depășească sfera politică și se vehiculează chiar ideea unui divorț.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sursa citată mai menționează că înainte de anunțul suspendării din partid și termenul de 48 de ore pentru Dumitru- Silvestru Șoșoacă de a preda tot ce deține către partid, acesta pare să fi făcut mai multe declarații jignitoare la adresa senatoarei.

Silvestru Șoșoacă a aflat din presă de suspendarea sa

Soțul Dianei Șoșoacă a ținut să transmită printr-un comunicat de presă că partenera sa l-a suspendat din poziția sa de conducere în partid printr-o decizie pe care o consideră „ilegală”.

ADVERTISEMENT

Totodată, a negat că ar fi șantajat de către agențiile de informații și a acuzat-o pe senatoarea Diana Șoșoacă de comportament abuziv în cadrul conducerii partidului, avertizând că aceste acțiuni ar putea duce la distrugerea formațiunii politice dacă nu sunt stopate.

„Motivele invocate de dna Președinte S.O.S., că aș fi victima unor acțiuni de intimidare și șantaj din partea serviciilor secrete, în scopul distrugerii carierie sale politice, nu sunt reale. Nu sunt de acord cu folosirea mea și a familiei pentru ca dna Iovanovici-Șoșoacă să se victimizeze în scop electoral. Nu cauționez sub nicio formă serviciile secrete, a căror implicare în viața politică este cunoscută, dar asta nu înseamnă că putem fi necinstiți în fața electoratului și a membrilor de partid.”, a transmis Silvestru Șoșoacă.

ADVERTISEMENT

Soțul lui Șoșoacă spune că partidul SOS a fost ideea lui

Partenerul de viață al Dianei Șoșoacă spune că nu poate fi dat afară dintr-un partid care a fost conceput prin ideile sale și suspendarea se poate face doar în anumite condiții.

„Suspendarea mea din funcția de Prim-vicepreședinte al partidului se poate face numai de Congresul partidului. Decizia nu are consecințe juridice, subsemnatul deținând în continuare funcția de Prim-vicepreședinte al partidului.

Este de neînțeles o asemenea decizie, în condițiile în care proiectul S.O.S. România a fost ideea mea și sunt principalul organizator al partidului, fapt ce nu diminuează meritele dnei Diana Iovanovici-Șoșoacă. Nu se pot accepta totuși acțiunile abuzive ale acesteia împotriva membrilor și liderilor din partid.”

De asemenea, el a mai menționat că își va continua activitatea în cadrul partidului în ciuda deciziei consoartei sale și că partidul nu poate funcționa prin „manifestări abuzive și discreționare”.

ADVERTISEMENT