News

Continuarea celebrului film “Gladiatorul”, sub semnul întrebării. Șase actori, răniți pe platourile de filmare

Șase persoane au fost rănite, în urma unui accident de pe platoul de filmare al continuării celebrului film "Gladiatorul".
11.06.2023 | 10:26
Continuarea celebrului film Gladiatorul sub semnul intrebarii Sase actori raniti pe platourile de filmare
Filmul "Gladiatorul" i-a adus lui Russell Crowe premiul Oscar. Foto: Captura YouTube,
ADVERTISEMENT

Un accident a avut loc pe platoul de filmare al filmului “Gladiatorul”, continuarea peliculei premiate cu Oscar pentru cel mai bun film din 2000, potrivit informațiilor furnizate de CNN. În timpul filmărilor unei secvențe de cascadorie planificate, mai mulți membri ai echipei de producție au suferit răni, însă viața lor nu este în pericol.

Accident pe platoul de filmare al producției”Gladiatorul”

“În timp ce filmau o secvenţă de cascadorie planificată pe platoul de filmare a continuării filmului ‘Gladiatorul’ a avut loc un accident în timpul căruia mai mulţi membri ai echipei au suferit răni care nu le pun viaţa în pericol.

ADVERTISEMENT

Echipele de siguranţă şi serviciile medicale complete de la faţa locului au putut acţiona rapid, astfel încât cei care au fost afectaţi să primească imediat îngrijirile necesare. Cu toţii sunt în stare stabilă şi continuă să primească tratament”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei Paramount.

Echipele de siguranță și personalul medical de pe platou au intervenit rapid pentru a oferi îngrijiri imediate celor afectați. Potrivit declarației, toți se află într-o stare stabilă și continuă să primească tratament. Variety, site-ul care a relatat incidentul, a precizat că șase persoane au primit tratament pentru arsuri în urma accidentului produs pe platoul de filmare din Maroc.

ADVERTISEMENT

“Bunăstarea distribuției și a echipei este de cea mai mare importanță pentru noi, și avem proceduri stricte de sănătate și siguranță în toate producțiile noastre. Vom continua să monitorizăm situația și să luăm toate măsurile de precauție necesare pe măsură ce reluăm producția”, a adăugat reprezentantul Paramount.

Continuarea filmului “Gladiatorul”, regizată de Ridley Scott

Continuarea filmului “Gladiatorul” este regizată de Ridley Scott, care a condus și primul film. Russell Crowe a interpretat rolul principal în pelicula originală și a primit un premiu Oscar pentru cel mai bun actor. În continuare, vor apărea și Connie Nielsen și Derek Jacobi, care au jucat în primul film “Gladiatorul”. Alături de ei, vor fi prezenți Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington și Joseph Quinn, noul debutant în “Stranger Things 4”. Lansarea filmului este programată pentru noiembrie 2024.

ADVERTISEMENT

“Gladiator” este un film epic din anul 2000, regizat de Ridley Scott, care a devenit unul dintre cele mai populare filme din genul său. Acțiunea filmului are loc în Roma antică și urmărește povestea lui Maximus Decimus Meridius, un general roman respectat și loial împăratului Marcus Aurelius.

Filmul începe cu o secvență impresionantă în care Maximus (interpretat de Russell Crowe) conduce armata romană la o victorie asupra triburilor germane. Acest succes îl face să devină un erou în ochii împăratului, iar Maximus este desemnat succesorul acestuia. Însă, Commodus (interpretat de Joaquin Phoenix), fiul împăratului, nu acceptă această decizie și comite un act de trădare, punând capăt vieții tatălui său și ordonând uciderea lui Maximus și a familiei sale.

ADVERTISEMENT

Supraviețuind miraculos, Maximus devine un gladiator și începe să lupte în arenele Romei pentru a-și câștiga libertatea și a răzbuna moartea familiei sale. Maximus cucerește publicul și obține sprijinul senatorilor care se opun tiraniei lui Commodus. Luptele sale sângeroase devin o cale de a se apropia de împărat și de a încerca să restabilească ordinea și justiția în Roma.

 

 

ADVERTISEMENT