Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre după scandalul Tavi Popescu – Pancu: “E bine ca are reacție!” / “Terminați cu senzațiile astea!”

Octavian Popescu nu a fost convocat de către Pancu la naționala de tineret. Tânăra speranță a FCSB-ului a reușit două pase de gol în ultima etapă și și-a exprimat nemulțumirea la finalul meciului.
03.09.2023 | 17:10
Contre dupa scandalul Tavi Popescu  Pancu E bine ca are reactie  Terminati cu senzatiile astea
VAL DE REACTII dupa SCANDALUL Daniel Pancu - Octavian Popescu. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu dă semne de revenire în acest sezon. Cu Florinel Coman absent din cauza unei suspendări, Popescu s-a întors pe poziția lui preferată, cea de aripă stângă și a luminat jocul echipei. Două pase de gol în prima repriză au fost suficiente pentru ca FCSB să plece victorioasă din meciul cu Universitatea Craiova.

Popescu, săgeți către Pancu

“Mie mi-a plăcut că îi pasă. Decât să fie nepăsător, să zică că se duce la mare, mai bine să aibe o reacție. Uite îmi pasă, aș fi vrut să fiu la națională, Nu cred că are ceva cu el, după meciul de aseară merita. Dar sunt convins că Pancu l-a urmărit și la alte meciuri în care Tavi Popescu nu a meritat să fie la echipa națională”, a declarat Valeriu Răchită.

ADVERTISEMENT

“Tavi Popescu e la primul meci bun. Pe la Arad, la Galați execuția de la 16 metri, dar ultimele meciuri, Tavi Popescu nu a fost cel de la meciul de aseară. Dacă ne luam după meciul de aseară îl convocam cu ochii închiși. Cum va fi la viitoarea acțiune în octombrie, jucătorii care dau randament vin.

Îi iei după tot ce au jucat în campionat, nu după ultimul meci. Analizezi ultimele 3-4 meciuri. Este un jucător talentat, clar. Este un jucător care a traversat o eclipsă de formă. Este bine că are reacție. Nu știu dacă își alege bine momentul și modalitatea de a-și exprima nemulțumirea.

ADVERTISEMENT

E bine că suferă, înseamnă că îi pasă. Bravo, atitudine foarte bună. Dar nu știu dacă doar după un meci e nevoie să ieși la interviu să îți faci publică nemulțumirea. Cred că mai bine ar fi fost să nu zică nimic”, a declarat Robert Niță pentru FANATIK SUPERLIGA.

Pancu nu l-a convocat pe Popescu la Naționala U21

Octavian Popescu și-a exprimat public nemulțumirea după ce a fost sărit din schemă pentru acțiunea Naționalei U21 din toamnă. Prestațiile lui Popescu l-au nemulțumit pe Pancu care a ales alte variante pentru meciul cu Albania. Jucătorul FCSB l-a acuzat pe Pancu că are ceva cu el.

ADVERTISEMENT

“Ce se întâmplă cu el, cu talentul lui și capacitatea lui de a își susține talentul cu toate celelalte ingrediente care să-l facă un mare jucător, exista și această zonă a comunicării care are nevoie de îmnunătățiri. El a evoluat față de acum doi ani, este o evoluție în comunicare asta este clar.

Dar e mult până să aibă grijă la cuvinte, să transmită ce trebuie să transmită în aceste situații. Mă bucur că îi pasă. Dacă declarația lui este interpretată în acest fel atunci mă bucur. Dar dacă interpetezi și declarația lui Olaru că a dat peste nas, asta înseamnă că nu va fi un trend pozitiv.

ADVERTISEMENT

Asta se discută în vestiar, iar cei de acolo au senzația că cineva are ceva cu cineva. În momentul în care nu vor mai avea aceste senzații, la fel cum jucătorii români se duc în străinătate și nu joacă și au impresia că cineva are ceva cu ei. Până când nu vom termina cu senzațiiile astea nu vom ajunge să jucăm nicăieri. În momentul acesta, asta este realitatea”, a declarat Andrei Vochin.

Luni, marți și vineri, de la ora 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Duminică, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă cu o ediție specială pe FANATIK.RO.

Reactii dupa scandalul Popescu Pancu

 

ADVERTISEMENT