Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre FRF – FCSB: „Burleanu l-a așteptat cu satârul după colț pe Gigi Becali”

Mitică Dragomir a avut o reacție tranșantă asupra deciziei Federației Române de Fotbal, care a sesizat declarațiile făcute de Gigi Becali în ultima vreme despre pariuri.
25.08.2023 | 13:14
Contre FRF  FCSB Burleanu la asteptat cu satarul dupa colt pe Gigi Becali
Mitică Dragomir a avut o reacție tranșantă asupra deciziei Federației Române de Fotbal, care a sesizat declarațiile făcute de Gigi Becali în ultima vreme despre pariuri.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut câteva declarații în ultima perioadă din care reiese faptul că patronul lui FCSB ar fi pus o sumă mare de bani la pariuri. Despre acest lucru a avut o reacție tranșantă și Dumitru Dragomir la emisiunea lui Horia Ivanovici. Fostul președinte al ligii susține că fără probe, Becali nu va avea nicio problemă.

Reacția tranșantă a lui Mitică Dragomir

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Mitică Dragomir a oferit o reacție tranșantă. Fostul președinte al ligii consideră că Federația a făcut o tâmpenie în cazul sesizării lui Becali la UEFA. Dragomir susține că fără probe sau martori, Gigi Becali nu ar avea probleme.

ADVERTISEMENT

“O tâmpenie. Mai mare prostie nu se poate. Se duce Gigi și îi face și de râs. Să îi dea dovada, el poate să meargă peste tot și să zică cam orice chiar să-i și înjure. Dovada. Să îi arate că a scos din cont și a băgat la pariuri.

L-a văzut cineva pe Gigi într-o casă de pariuri vreodată? Dacă nu au dovezi și martori nu au ce să-i facă. Dacă vine cineva și zice că l-a văzut și așa, atunci poate să îl suspende un an sau doi.”, a declarat fostul președinte al ligii.

ADVERTISEMENT

Dragomir: “L-a deranjat foarte mult pe președinte”

Fostul președinte al ligii este de părere că Gigi Becali este în această situație din cauza conflictelor pe care le-a generat împotriva lui Burleanu. Mitică Dragomir este convins că în situația în care patronul lui FCSB nu ar fi adresat cuvinte jignitoare la adresa președintelui FRF, acesta nu ar fi avut parte de niciun risc.

“Cred că au făcut asta, pentru că l-a deranjat foarte mult pe președinte. E normal ca Federația să fie în împotriva lui Gigi Becali, pentru că l-a tot atacat pe Burleanu. Nu riscă nimic.

ADVERTISEMENT

Păi ce, dacă eu zic ceva despre tine, tu trebuie să vii cu proba, altfel e degeaba, poți să spui orice. L-a așteptat și Burleanu că prea a vorbit Gigi de el. Și ăsta e și politician iscusit, te așteaptă la cotitură.”, a mai spus Mitică Dragomir, la FANATIK SUPERLIGA.

FCSB revine în Ghencea la meciul cu Universitatea Craiova

FCSB revine în Ghencea. Roș-albaștrii vor disputa derby-ul cu Universitatea Craiova de pe data de 2 septembrie pe stadionul Steaua. Anunțul oficial a fost făcut de cei de la FCSB, fiind deja puse în vânzare biletele.

ADVERTISEMENT

Echipa patronată de Gigi Becali dispută al treilea meci pe stadionul din Ghencea. Până acum, a fost un stadion de bun augur pentru roș-albaștrii, care au învins CFR Cluj cu 1-0 și au remizat alb cu Nordsjaelland.

Derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova se va desfășura pe 2 septembrie, de la ora 21:45, în cadrul etapei a 8-a din SuperLiga. Este un adevărat derby, disputat între primele două clasate din campionat.

Dragomir DA DE PAMANT cu FRF pentru ca A SESIZAT UEFA in cazul lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT