Sport

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali: „Nu se pricepe la așa ceva”

Dumitru Dragomir l-a atenționat pe Gigi Becali. Fostul președinte al LPF consideră că patronul a greșit când le-a cerut jucătorilor să se antreneze mai mult.
24.08.2023 | 18:30
Dumitru Dragomir il avertizeaza pe Gigi Becali Nu se pricepe la asa ceva
Dumitru Dragomir l-a avertizat pe Gigi Becali pe tema antrenamentelor de la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a luat măsuri drastice după ce FCSB a fost eliminată de Nordsjaelland în turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Mai mulți fotbaliști au părăsit lotul roș-albaștrilor, în timp ce cuplul de antrenori Charalambous – Pintilii a fost pus la zid. De asemenea, finanțatorul le-a cerut jucătorilor să se antreneze cu o jumătate de oră în plus.

Dumitru Dragomir nu este de acord cu Gigi Becali: „O prostie!”

În speranța ca prestația jucătorilor de la FCSB să fie cât mai ridicată, Gigi Becali le-a cerut antrenorilor să extindă fiecare antrenament cu câte 30 de minute. La aflarea veștii, Mihai Pintilii a vrut să plece de la FCSB, însă în cele din urmă fostul fotbalist al roș-albaștrilor s-a răzgândit.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir nu este de acord sub nicio formă cu Gigi Becali referitor la ședințele de pregătire ale jucătorilor de la FCSB. Mai mult decât atât, „Oracolul din Bălcești” l-a avertizat pe patron că riscă să își pună echipa pe brânci.

„Hai, mă, lăsați-mă. E un ciclu săptămânal făcut după o metodică. E ca și cum ți-ar zice doctorul. În loc să mănânci o friptură mănânci o friptură și jumătate, crapă ficatul în tine. Așa și cu efortul în plus. El crede că dacă faci în plus… 

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, la copii și juniori faci mai mult ca să poți să înveți procedee. Poți să pui echipa în 30 de minute pe brânci. Bineînțeles. Să știi că nu întotdeauna unul care vrea să te scoată din rahat îți vrea și binele. O prostie!

Mitică Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali: „Nu se pricepe la așa ceva”

„Cine știe, l-a influențat cineva negativ. Eu vorbesc pentru că sunt de meserie. Eu sunt antrenor de meserie. Ai o strategie, ai o metodică. În pregătiri poți să faci un pic în plus, pentru că ai timp să reglezi echipa. Altfel o pui pe brânci. 

ADVERTISEMENT

Nu se pricepe la așa ceva. Tu gândește-te. Acele 30 de minute în plus dau organismul peste cap, mai ales dacă i-a forțat în primele 90 de minute. De obicei, antrenamentele se fac la capacitatea unui meci, deci 90 de minute. În aceste minute nu poți să faci antrenament, tare, puternic.

Trebuie să dai timp la relaxare. Altfel, în 30 de minute îi omori. Bagi pregătire, îi ții numai în sprinturi, când începe meciul sunt leșinați, sunt morți”, a spus Dumitru Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, convins că Becali a fost influențat: „I-a spus cineva”

Dumitru Dragomir este de părere că Gigi Becali a fost sfătuit să ia o astfel de decizie la FCSB. Fostuș șef al LPF consideră că Mircea Lucescu sau Marius Șumudică pot să-i confirme că decizia de a extinde timpul de antrenament al jucătorilor este neinspirată.

„E o metodică. Dacă nu te ții de ea faci praf echipa. Multe echipe s-au nenorocit din punctul ăsta de vedere. Cred că i-a spus cineva. Dacă vorbește cu Mircea Lucescu sau cu Șumudică, antrenori buni, ăștia îi spun ‘Nu se poate nea Gigi, vezi de treabă! Cum să faci în plus’.

În alea 90 de minute poate poți să faci altceva în plus. Să-ți perfecționezi apărarea, să-ți perfecționezi o idee de joc, sigur că da”, a încheiat Dumitru Dragomir.

HORIA IVANOVICI și Dumitru Dragomir vă dau întâlnire la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ în fiecare luni, ora 13:15, în direct doar pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Pe canalul de Youtube FANATIK puteți urmări cele mai savuroase momente din emisiune, în timp ce premiera fiecărei ediții are loc miercuri, ora 17:30, pe Youtube și paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK.

Dumitru Dragomir l-a avertizat pe Gigi Becali pe tema antrenamentelor la FCSB

ADVERTISEMENT