Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Impresarul favorit al lui Gigi Becali, dezvăluiri despre transferurile de Champions League ale FCSB: “Își dorește să aducă 6-7 jucători”

Florin Vulturar, impresarul favorit al lui Gigi Becali, a venit cu dezvăluiri despre transferurile de Champions League pentru FCSB după titlul câștigat pe Arena Națională.
28.04.2024 | 15:24
Impresarul favorit al lui Gigi Becali dezvaluiri despre transferurile de Champions League ale FCSB Isi doreste sa aduca 67 jucatori
Impresarul favorit al lui Gigi Becali, dezvăluiri despre transferurile de Champions League ale FCSB: “Își dorește să aducă 6-7 jucători”. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea transferuri pentru Champions League după ce a câștigat titlul cu FCSB în SuperLiga. Florin Vulturar este impresarul de încredere al patronului, care deja are pe masă o listă cu jucători pentru următoarea fereastră de mercato.

Florin Vulturar, impresarul favorit al lui Gigi Becali, dezvăluiri despre transferurile de Champions League ale FCSB: “Își dorește să aducă 6-7 jucători”

Grupele Champions League sunt ținta lui Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul cu trei etape înaintea sfârșitului de play-off. Florin Vulturar a oferit ultimele detalii despre transferurile pregătite de „roș-albaștri”.

ADVERTISEMENT

Florin Vulturar a dezvăluit că deja are o listă cu jucători pentru Gigi Becali și Meme Stoica. Acesta anunță că FCSB își dorește să transfere cel puțin șase fotbaliști în vară, pentru a forța calificarea în grupele unei competiții europene.

„Am o listă de jucători, iar în perioada următoare se va stabili pe ce pistă o să se meargă. O să vadă staff-ul, Meme și se va decide ce jucători se aduc. Își dorește să aducă șase, șapte jucători. Nu îmi place să vorbesc de jucători până nu se semnează.

ADVERTISEMENT

Apare concurență și îmi place să discut după ce este concret. Pe Alibec și pe Louis Munteanu îi știe toată lumea, sunt niște jucători buni, dar părerea mea este că nu va fi ușor să îl aduci pe Louis Munteanu. Încerc să caut jucători de calitate.

Dacă vrei să ajungi la nivelul următor îți trebuie jucători de nivel mai ridicat, cu un nivel bun pentru Europa. Am vorbit cu Gigi pe la 12:00, am discutat mai multe. Era bucuros. Tot timpul are o stare bună, dar aștepta de ceva timp și este bucuria lui, o merită pe deplin”, a spus Vulturar.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, aproape să bată palma cu Radunovic

Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGARisto Radunovic este pregătit să semneze un alt contract cu FCSB. Show este live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

„Din ultimele informații FANATIK, oferta de 15.000 de euro pe care Gigi Becali i-a făcut-o lui Radunovic este foarte aproape să fie acceptată de fundașul muntenegrean. Sunt destule șanse ca Radunovic să continue cu FCSB și din sezonul următor.

ADVERTISEMENT

Are contractul până în decembrie, deci în iulie intră în ultimele șase luni, iar contractul lui nu se termină în vară. Nici lui Chirichelș nu i se termină contractul. Gigi Becali spunea că are clauza discutată cu Chiricheș prin care i se prelungește automat contractul în aceleași condiții financiare când FCSB ia titlul”, a dezvăluit Cristi Coste.

IMPRESARUL FAVORIT al lui Gigi Becali, DEZVALUIRI despre TRANSFERURILE FCSB

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele,...
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Vreme tot mai bizară în România. Ce anomalii vor fi în zilele următoare
Vreme tot mai bizară în România. Ce anomalii vor fi în zilele următoare
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată