Sport

Contre în direct la TV între Adrian Mutu și Radu Naum: „Tu nu poți să vorbești de fotbal!” / „Am mai discutat și eu cu oameni din fotbal”

Adrian Mutu și Radu Naum au avut o serie de contre în direct la TV.
04.10.2021 | 20:11
Contre in direct la TV intre Adrian Mutu si Radu Naum Tu nu poti sa vorbesti de fotbal  Am mai discutat si eu cu oameni din fotbal
Contre în direct la TV între Adrian Mutu și Radu Naum: „Lasă-mă să vorbesc, dacă m-ai invitat!” / „Am mai vorbit și eu cu oameni din fotbal”. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

„Briliantul” a fost deranjat de faptul că Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, de la DigiSport, nu l-a lăsat să își termine ideea, iar de aici a început un schimb de replici.

Adrian Mutu i-a spus jurnalistului că nu se pricepe la fotbal, cel puțin nu la fotbalul din teren, cum o face el, așa că trebuie să fie ascultat când vorbește, fără să fie întrerupt.

ADVERTISEMENT

Contre în direct la TV între Adrian Mutu și Radu Naum

Adrian Mutu și Radu Naum au avut o serie de contre în direct la TV, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Mutu – Lasă-mă să vorbesc dacă m-ai invitat, că vorbesc despre fotbal!

Naum – Păi și eu nu vorbesc tot despre fotbal?

Mutu – Tu nu poți să vorbești de fotbal!

Naum – Cum să nu!

Mutu – Tu nu poți, tu nu ai jucat fotbal ca noi, nu ai feeling-ul acela din teren

Naum – Păi… am mai vorbit și eu cu oameni din fotbal!

Mutu – Da, dar tu poți să vorbești despre fotbal, pentru că ai mare experiență, dar din teren noi știm mai bine, avem alt feeling, eu, Ilie Dumitrescu, Gabi Balint și alții.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu s-a despărțit în termeni amiabili de FC U Craiova

Adrian Mutu a recunoscut că s-a despărțit în termeni amiabili de FC U Craiova, Adrian Mititelu recunoscând că îi pare rău că a luat o astfel de decizie: Dimineață… știam că urmează o discuție între mine și conducere, se simțea în aer cumva.

Două săptămâni mai târziu și rezultate care să nu fie pe placul lor era normal să se întâmple. Și în Italia, când îți spunea Moggi că poți să stai liniștit, atunci stăteai cel mai neliniștit”.

ADVERTISEMENT

„Cu domnul Mititelu am vorbit, ne-am despărțit în termeni buni, chiar îmi pare rău de nea Adi că e acolo și nu am putut să îi fac mai multe satisfacții.

Nu m-a demis meciul cu Craiova, ci meciurile cu echipele de talia noastră, cu Argeș, cu Mioveni, când am dominat, dar nu am înscris și când au fost și unele decizii controversate de arbitraj.

ADVERTISEMENT

Eu m-am simțit iubit și respectat la acest club, au fost fair cu mine, m-au tratat cu respect și le mulțumesc pe această cale”, a mai spus Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT
Tags: