Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre la FANATIK SUPERLIGA pe tema „Olaru, căpitan și lider la FCSB”. „Să se ducă la Iartă-mă dacă nu poate” / „Plânge că îi pasă!” Video exclusiv

FCSB dă senzația că duce lipsă de un lider în teren, iar Darius Olaru ar putea fi varianta cea mai bună. Contre la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI pe această temă.
21.02.2023 | 11:45
Contre la FANATIK SUPERLIGA pe tema Olaru capitan si lider la FCSB Sa se duca la Iartama daca nu poate  Plange ca ii pasa Video exclusiv
Darius Olaru a luat un galben în finalul partidei cu Voluntari și a fost suspendat pentru jocul cu Universitatea Craiova. Sursă foto: Captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

FCSB suferă pe finalurile de meci, așa cum s-a întâmplat cu Farul, FC Voluntari și Universitatea Craiova. Lipsa unui lider în teren ar fi o problemă care provoacă această situație, iar Darius Olaru este omul de la care se așteaptă să își asume responsabilitatea. Rămâne de văzut dacă fotbalistul venit de la Gaz Metan Mediaș poate face un pas în față.

Poate Darius Olaru să fie căpitan și lider la FCSB? Dezbatere în contradictoriu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI s-a discutat pe tema “Olaru, căpitan și lider la FCSB”. Are Darius Olaru calitățile necesare pentru a fi liderul din vestiarul FCSB, dar și din teren? Alin Buzărin și Vivi Răchită nu văd aceste aptitudini la internaționalul celor de la FCSB. În vreme ce Robert Niță și Bănel Nicoliță îl laudă pe jucător.

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA Vivi Răchită a observat că Iulian Cristea a adus un plus evident pentru apărarea FCSB de când a intrat în locul lui Dawa. Dar crede că marea problemă a FCSB rămâne absența unui lider. Varianta Olaru ca lider al echipei, propusă de Horia Ivanovici, nu a fost agreeată de Răchită.

Răchită consideră elocvent episodul de la Voluntari, când Olaru a plâns după ce a laut galbenul care l-a scos din cărți pentru jocul contra Craiovei: “Derby-ul a fost așa cum ne așteptam. Cu FCSB care a pus presiunea pe Craiova. A făcut Dumnezeu echipa cu Coman în formă bună și Tavi Popescu inter în locul lui Olaru.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită nu crede în abilitățile de lider ale lui Darius Olaru: “Când după minutul 90 începe să plângă nu poate să fie lider”

Eu zic că reintrarea lui Cristea este cel mai mare câștig pentru FCSB. Și nu mai sunt acele gafe pe care le făcea Dawa, inclusiv penalty-uri pentru adversari. Craiova a reușit să egaleze la fază fixă, al treilea meci în care FCSB ia gol după minutul 90 din fază fixă și pierde puncte.

Denotă faptul că în careu nu există un jupân. Un lider cu adevărat care să strângă echipa lângă el știind că e pe final de partidă. Marcajul și faptul că nu te bați să respingi mingea denotă că nu există un lider. Olaru nu poate fi lider al vestiarului. Când după minutul 90 începe să plângă nu poate fi lider. Să meargă la emisiunea ‘Iartă-mă’, acolo poți să plângi”, a fost opinia lui Vivi Răchită la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

Pe aceeași idee ca și Vivi Răchită a mers și jurnalistul Alin Buzărin la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Nici el nu vede calitățile de lider pe care le-ar avea Darius Olaru: “Plângem toată ziua. Știi cum zicea Creangă, “zici că sălta cămeșa pe dânsul”. Să se ducă la filme indiene”.

Robert Niță și Bănel Nicoliță îl sprijină pe Darius Olaru: “A plâns pentru că suferă pentru echipă. Pentru că îi pasă”

Robert Niță și Bănel Nicoliță, în schimb, sunt convinși că Olaru este deja un adevărat lider pentru FCSB. Ba mai mult, consideră lacrimile lui din finalul partidei de la Voluntari ca pe o dovadă a implicării de care dă dovadă. O dovadă în plus că e lider, nu un semn de slăbiciune de care ar fi dat dovadă.

ADVERTISEMENT

“Dacă nu plângea ziceați că de ce nu a plâns. A plâns pentru că suferă pentru echipă, terminați-vă. Plângea pentru că îi pasă, conștientizează”, a fost replica vehementă a lui Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Opinia lui Robert Niță a fost susținută și de Bănel Nicoliță.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. Este live pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook FANATIK, contul FANATIK de pe Tik-Tok și contul de Twitch FANATIK. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT