Sport

Darius Olaru, lacrimi după ce a luat un galben stupid în FC Voluntari – FCSB 1-2. Va fi suspendat în derby-ul cu Universitatea Craiova. Foto

Darius Olaru a văzut cartonașul galben în finalul partidei cu Voluntari și nu va juca în derby-ul FCSB - Universitatea Craiova. Imagini cu mijlocașul roș-albaștrilor în lacrimi.
12.02.2023 | 23:21
Darius Olaru lacrimi dupa ce a luat un galben stupid in FC Voluntari  FCSB 12 Va fi suspendat in derbyul cu Universitatea Craiova Foto
Darius Olaru, în lacrimi pentru că va fi suspendat cu Universitatea Craiova.
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat pe terenul lui Voluntari, scor 2-1, însă partida a fost încărcată de evenimente pe final. Malcom Edjouma a avut o intrare brutală la Igor Armaș, dar a văzut doar cartonașul galben, în timp ce ilfovenii au redus din diferență în finalul partidei. Tot la finalul meciului, Darius Olaru a primit un cartonaș galben după un gest stupid și va absenta cu Universitatea Craiova.

Darius Olaru, în lacrimi după cartonașul galben care îl va ține pe bară pentru derby-ul cu Universitatea Craiova

Mihai Pintilii nu se va putea baza pe Darius Olaru în derby-ul FCSB-ului împotriva Universității Craiova de pe Arena Națională, duminică, 19 februarie, ora 20:00. Mijlocașul roș-albaștrilor a primit cartonașul galben în finalul partidei cu Voluntari în urma unui gest stupid.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în prelungirile meciului, internaționalul român a șutat în minge pentru a trage de timp, iar Radu Petrescu i-a arătat cartonașul galben. O greșeală imensă făcută de Darius Olaru, care nu va juca în derby-ul cu Universitatea Craiova de la finalul săptămânii viitoare.

La scurt timp, fotbalistul vicecampioanei și-a dat seama de gafă, și-a pus mâinile în cap și a fost surprins cu lacrimi în ochi. În momentul deciziei pripite, mingea se afla în jumătatea celor de la FC Voluntari, fără pericol pentru poarta lui Ștefan Târnovanu.

ADVERTISEMENT
Darius Olaru, în lacrimi pentru că va fi suspendat cu Universitatea Craiova.
Darius Olaru, în lacrimi pentru că va fi suspendat cu Universitatea Craiova.

Malcom Edjouma, doar cartonaș galben după intrarea „horror” asupra lui Igor Armaș

Malcom Edjouma își continuă evoluțiile entuziasmante, reușind să își însușească titulatura de omul meciului și în meciul cu Voluntari. Mijlocașul francez a înscris ambele goluri ale echipei finanțate de Becali, însă reușitele au fost umbrite de o intrare criminală în finalul partidei.

Fotbalistul venit la FCSB de la FC Botoșani l-a lovit neintenționat, dar brutal, pe Igor Armaș cu gheata în față, însă „centralul” Radu Petrescu a scos din buzunar doar cartonașul galben. Pe imaginile de la TV puteau fi observate pe fața fundașului moldovean urmele crampoanelor lui Edjouma.

ADVERTISEMENT

Nu a fost suficient că Radu Petrescu să-l sancționeze mai dur pe mijlocașul francez și nici ca arbitrii VAR să-i schimbe decizia „centralului”. Astfel, spre deosebire de Olaru, cel mai în formă jucător al roș-albaștrilor va putea fi pe teren în derby-ul cu echipa lui Eugen Neagoe.

Jucătorii FCSB-ului se gândesc la derby-ul cu Universitatea Craiova: „Va fi un meci deschis”

Florinel Coman și-a exprimat dezamăgirea cu privire la absența lui Darius Olaru, însă fotbalistul revenit titular la FCSB consideră că roș-albaștrii trebuie să se motiveze. Victoria Universității Craiova cu CFR Cluj i-a pus în gardă pe jucătorii lui Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

„O pierdere foarte mare. Echipa merge înainte, trebuie să câștigăm. Poate trebuie să fie o motivație în plus. Ne pune în gardă victoria Universității Craiova cu CFR Cluj. Ne-am uitat la meci. Au avut un început mai greu, dar au arătat mai bine în repriza a doua.

Va fi un meci frumos de altfel cum au fost toate împotriva lor. Mă bucur pentru Ivan că a reușit să înscrie, trece printr-o perioadă foarte bună și va fi un meci deschis. Am spus și în anii trecuți că e anul nostru, dar CFR este candidată”, a declarat Florinel Coman.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul FCSB – Universitatea Craiova. 

ADVERTISEMENT