Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Fostul antrenor de la FCSB știe de ce echipa ia goluri în minutele de prelungire. „E treaba lor, dar acolo e problema”. Video

Un fost antrenor al celor de la FCSB a explicat de ce echipa încasează goluri în minutele de prelungire. Vicecampioana a fost egalată de Universitatea Craiova în minutul 90+1.
20.02.2023 | 11:45
Exclusiv Fostul antrenor de la FCSB stie de ce echipa ia goluri in minutele de prelungire E treaba lor dar acolo e problema Video
Nicolae Dică a explicat de ce FCSB ia gol în minutele de prelungire. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, fostul antrenor al celor de la FCSB, a cărei plecare a fost anunțată în direct la FANATIK SUPERLIGA, a explicat de ce echipa lui Becali primește gol în minutele de prelungire. Antrenorul celor de la CS Mioveni a mărturisit în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că, roș-albaștrii au probleme la fazele fixe.

Nicolae Dică știe de ce FCSB ia goluri în minutele de prelungire: „Au probleme la fazele fixe”

FCSB a primit gol în prelungirile meciului cu Universitatea Craiova în urma unui corner. Ștefan Târnovanu a ieșit neinspirat, iar balonul a fost trimis în poartă după un contact între Iulian Cristea și Elvir Koljic. Nicolae Dică, fostul tehnician al roș-albaștrilor, este de părere că FCSB trebuie să regândească strategia pusă în aplicare la fazele fixe.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Un meci frumos să spun așa. Mă așteptam la mai multe ocazii, la un joc mai consistent. Prima repriză a aparținut FCSB-ului, în schimb, în repriza a doua cei de la Craiova, mai ales pe finalul de meciului, au pus presiune pe cei de la FCSB, au schimbat și sistemul și au reușit să regaleze.

Dacă jucătorii de la FCSB erau mai atenți pe acele contre pe care le-au avut, că au avut trei-patru oportunități de a marca după 1-0, făceau 2-0, cred că era foarte greu pentru Craiova să mai întoarcă.

ADVERTISEMENT

(n.r. de ce FCSB ia goluri în minutele de prelungire?) Nu aș vrea să vorbesc, pentru că nu sunt acolo și cred că ei știu cel mai bine. Clar este că au probleme la fazele fixe. E treaba lor, dar acolo e problema. Au luat goluri la fazele fixe. Asta este o problemă. Trebuie să analizeze ei”, a declarat Nicolae Dică, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nicolae Dică a intuit că FCSB nu va rezista în fața Universității Craiova: „E clar că voiau să egaleze”

Nicolae Dică a mărturisit că în a doua repriză Eugen Neagoe a schimbat sistemul, iar intențiile oltenilor au devenit mult mai ofensive. Fostul tehnician al roș-albaștrilor credea că FCSB va lovi pe contraatac, mai ales după ce Universitatea Craiova a ieșit la joc.

ADVERTISEMENT

„Așa cum decurgea jocul te gândești că nu ar putea să reziste FCSB, dar mă gândeam că pe contraatac, că au jucători de calitate de la mijlocul terenului în sus, buni unu contra unu, jucători de viteză, mă gândeam că pot să-i prindă să mai înscrie un gol și să facă 2-0.

Cei de la Universitatea Craiova s-au expus mai ales după ce a în doua repriză au riscat foarte, foarte mult. Au schimbat cu doi atacanți, este clar că voiau să egaleze”, a mai spus fostul antrenor de la FCSB, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu: „Este un jucător de echipă națională”

Sub presiunea celor de la Universitatea Craiova cel care a cedat primul a fost Ștefan Târnovanu. După o paradă de senzație la șutul lui Elvir Koljic, a urmat o ieșire neinspirată care a dus la egalarea situației pe tabelă. Nicolae Dică i-a luat apărarea tânărului portar de la FCSB și a pus în balanță reușitele jucătorului de la naționala României.

„(trebuie scos țap ispășitor?) Nu, pentru că la 1-0 pentru FCSB a avut o paradă extraordinară, unde puteau să fie egalați. Se întâmplă la portari să mai și greșească, dar trebuie să ne uităm la câte evoluții bune a avut el până acum. Se poate întâmpla să greșească un coleg. Și cei de la Craiova au jucători buni de la mijlocul terenului în sus.

Este un jucător important al echipei, tânăr, un jucător de echipă națională și a avut momente foarte bune. Se întâmplă să mai greșească, este om. Trebuie susținut”, a mai spus Nicolae Dică, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O puteți viziona pe diferite rețele de socializare: site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT