Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre Niță – Buzărin pe tema Mitriță. „Puteau să-l prezinte și pe Coloana Infinitului”

Universitatea Craiova nu reușește să își ridice nivelul de joc în ciuda unui lot din care fac parte fotbaliști precum Mitriță sau Ivan. Oltenii au scos o remiză pe final de meci în duelul din cupă cu Tunari.
01.10.2023 | 12:03
Contre Nita  Buzarin pe tema Mitrita Puteau sal prezinte si pe Coloana Infinitului
Dezbatere pe tema prezentarii lui Mitrita la Universitatea Craiva. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova suferă din punct de vedere al organizării. Oltenii nu au soluții pentru a face pasul către locul I. Cu vedete consacrare în echipă precum Mitriță sau Ivan, echipa lui Rotaru este pe locul 4 în Liga I și întâmpină dificultăți în Cupa României.

Universitatea Craiova este în criză de formă

“În momentul în care vine Mitriță, Mitriză vine și joacă foarte bine în primele etape. Din preferatul patronului, Mitriță vine și îl detronează pe Ivan. Și îți dai seama că se acumulează lucruri.

ADVERTISEMENT

Este mutat în dreapta, nu dă randament, este trecut pe banca de rezerve, când intră nu schimbă mai cu nimic soarta jocului. Ivan a rămas cu impresia lui Ivan ăla care era vândut, care decidea jocuri și era chemat la echipa națională.

Eu îmi doresc ca mai multe echipe și o să mă contrazic cu Buzărin. Ei sunt foarte bine organizați ca și marketing. Putea să-l prezinte să-l ducă la Târgu Jiu să-l prezinte pe Coloana Infinitului”, a declarat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Oltenii vor să câștige titlul în acest an

Strategia Universității Craiova a fost analizată de către Alin Buzărin. Oltenii pun mare preț pe vedetele lor, însă acestea nu confirmă statutul sau salariul. Universitatea Craiova este pe locul 4 în Liga I, au făcut egal în cupă, iar jocul este unul care lasă de dorit.

“Hai că tot suntem pe subiectul acesta. Vine Mitriță, semnează, mai sunt 2-3 săptămâni, tu îl prezinși în Piața Prefecturii care pe ăla care a făcut asenelizarea, chemi suporterii p-acolo. Nu are nicio legătură. Tu ai spus cu răul cel mai mic. Se prezintă un jucător într-o piață publică. Nu sunt cu Mititelu, sunt cu cine vede fotbalul așa cum trebuie. Eu sunt cu fotbalul din Craiova”, a declarat Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

“Așa se întâmplă și în străinătate. Nu asta e problema cum a fost prezentat Mitriță, cu Mitriță s-au făcut niște sacrificii financiare așa cum s-au făcut și cu Ivan. Problema este că la nivelul vestiarului sunt probleme.

Plecând de la patronat, până la antrenor, ei nu găsesc soluția, având jucători cu nume, pentru a face o echipă. Ei sunt mulțumiți că s-au bătut cu două etape înainte, că au jucat cu trofeul pe masă. Lucrurile astea afectează grupul”, a declarat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Contre intre Nita si Buzarin

 

ADVERTISEMENT