Life

Copiii lui Alain Delon, plângere împotriva asistentei care are grijă de tatăl lor: ”Violenţe voite, abuz de slăbiciune, hărțuire”

Copiii lui Alain Delon, plângere împotriva asistentei care are grijă de tatăl lor. Ce acuzații grave îi aduc aceștia femeii.
06.07.2023 | 17:12
Copiii lui Alain Delon plangere impotriva asistentei care are grija de tatal lor Violente voite abuz de slabiciune hartuire
Copiii lui Alain Delon, plângere împotriva asistentei ce îl îngrijește pe actor. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Copiii lui Alain Delon au făcut plângere împotriva asistentei care are grijă de tatăl lor. Aceștia au explicat că o consideră deja periculoasă pe femeie.

Copiii lui Alain Delon, plângere împotriva asistentei ce îl îngrijește pe actor

Copiii celebrului actor de la Hollywood au decis să depună o plângere după o perioadă lungă în care au fost nemulțumiți de felul în care tatăl lor este tratat.

ADVERTISEMENT

Anouchka, Alain-Fabien şi Anthony Delon, copiii actorului, au mers la Parchetul din Montargis, în Loiret, unde au depus o plângere împotriva asistentei.

Femeia este angajată de câțiva ani buni și stă în casă cu actorul tocmai pentru a avea grijă de el. Copiii lui Alain Delon acuză că aceasta îi amenință. De asemenea, ei spun că nu îi lasă să îl viziteze pe actor în propria casă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în plângere, aceștia spun că asistenta îl izolează de prieteni și familie și nici nu îl lasă să vorbească la telefon.

Ea „îl izolează neîncetat pe Alain Delon de apropiaţii săi, de prietenii săi şi de familia sa, folosind manvre şi ameninţări.

ADVERTISEMENT

Ea îi controlează în mod sistematic conversaţiile telefonice şi mesajele private”, a spus avocatul Christophe Ayela, conform Agence France-Presse.

Acuzații grave la adresa asistentelui lui Alain Delon

Femeia chiar încearcă să îi intercepteze scrisorile actorului și nu îi lasă pe copiii lui sau pe altcineva să îl viziteze. Asistenta este acuzată că inclusiv îl maltratează pe câinele lui Alain Delon.

ADVERTISEMENT

Plângerea făcută de copiii actorului a fost însoțită și de o declarație scrisă a acestuia, el însuși fiind nemulțumit de felul în care este tratat.

„Ea răspunde în locul actorului, dându-se drept el, încearcă să-i intercepteze poşta. Ea îi împiedică pe copiii actorului să vină să-l vadă cu regularitate, aşa cum au făcut, cu toate acestea, mereu.

Ea se comportă autoritar, este ameninţătoare şi merge până la a trata într-un mod inacceptabil câinele domnului Delon”, acuză avocatul.

Comportamentul asistentei ar dura deja de mai bine de un an și jumătate, spune fiul actorului. Nu în ultimul rând, ei o acuză pe femeie de ”violenţe voite, abuz de slăbiciune, hărțuire morală”.

ADVERTISEMENT
Bărbatul al cărui braț a fost găsit în râul Dâmbovița era condamnat pentru...
Bărbatul al cărui braț a fost găsit în râul Dâmbovița era condamnat pentru crimă. Nimeni nu i-a reclamat dispariţia
A făcut show înaintea luptei, însă nimeni nu se gândea la ce avea...
A făcut show înaintea luptei, însă nimeni nu se gândea la ce avea să se întâmple în ring! FOTO La final, era de nerecunoscut
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Imagini uluitoare la CFR Cluj – FCSB! Un gest caritabil, transformat într-o ironie...
Imagini uluitoare la CFR Cluj – FCSB! Un gest caritabil, transformat într-o ironie devastatoare la adresa jucătorilor lui Becali
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai...
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai aștepta să fie incluse
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
S-A AFLAT ADEVĂRUL! Cine i-a convins pe austrieci să ne lase în SHENGEN
S-A AFLAT ADEVĂRUL! Cine i-a convins pe austrieci să ne lase în SHENGEN
Daciana Sârbu, probleme după adopția fiicei ei. Cum a reușit să le depășească
Daciana Sârbu, probleme după adopția fiicei ei. Cum a reușit să le depășească
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Viața marcată de abuzuri și mariaje dezastruoase a actriței care te-a cucerit. Bărbatul...
Viața marcată de abuzuri și mariaje dezastruoase a actriței care te-a cucerit. Bărbatul celebru pe care l-a considerat iubirea vieții ei
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
Secretul cele mai delicioase piftii a fost împărtășit de Jamila: „Din acest motiv...
Secretul cele mai delicioase piftii a fost împărtășit de Jamila: „Din acest motiv nu ne iese”. Trucul de care trebuie să ții cont
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română