Life

Copiii lui Alain Delon, plângere împotriva asistentei care are grijă de tatăl lor: ”Violenţe voite, abuz de slăbiciune, hărțuire”

Copiii lui Alain Delon, plângere împotriva asistentei care are grijă de tatăl lor. Ce acuzații grave îi aduc aceștia femeii.
06.07.2023 | 17:12
Copiii lui Alain Delon plangere impotriva asistentei care are grija de tatal lor Violente voite abuz de slabiciune hartuire
Copiii lui Alain Delon, plângere împotriva asistentei ce îl îngrijește pe actor. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Copiii lui Alain Delon au făcut plângere împotriva asistentei care are grijă de tatăl lor. Aceștia au explicat că o consideră deja periculoasă pe femeie.

Copiii lui Alain Delon, plângere împotriva asistentei ce îl îngrijește pe actor

Copiii celebrului actor de la Hollywood au decis să depună o plângere după o perioadă lungă în care au fost nemulțumiți de felul în care tatăl lor este tratat.

ADVERTISEMENT

Anouchka, Alain-Fabien şi Anthony Delon, copiii actorului, au mers la Parchetul din Montargis, în Loiret, unde au depus o plângere împotriva asistentei.

Femeia este angajată de câțiva ani buni și stă în casă cu actorul tocmai pentru a avea grijă de el. Copiii lui Alain Delon acuză că aceasta îi amenință. De asemenea, ei spun că nu îi lasă să îl viziteze pe actor în propria casă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în plângere, aceștia spun că asistenta îl izolează de prieteni și familie și nici nu îl lasă să vorbească la telefon.

Ea „îl izolează neîncetat pe Alain Delon de apropiaţii săi, de prietenii săi şi de familia sa, folosind manvre şi ameninţări.

ADVERTISEMENT

Ea îi controlează în mod sistematic conversaţiile telefonice şi mesajele private”, a spus avocatul Christophe Ayela, conform Agence France-Presse.

Acuzații grave la adresa asistentelui lui Alain Delon

Femeia chiar încearcă să îi intercepteze scrisorile actorului și nu îi lasă pe copiii lui sau pe altcineva să îl viziteze. Asistenta este acuzată că inclusiv îl maltratează pe câinele lui Alain Delon.

ADVERTISEMENT

Plângerea făcută de copiii actorului a fost însoțită și de o declarație scrisă a acestuia, el însuși fiind nemulțumit de felul în care este tratat.

„Ea răspunde în locul actorului, dându-se drept el, încearcă să-i intercepteze poşta. Ea îi împiedică pe copiii actorului să vină să-l vadă cu regularitate, aşa cum au făcut, cu toate acestea, mereu.

Ea se comportă autoritar, este ameninţătoare şi merge până la a trata într-un mod inacceptabil câinele domnului Delon”, acuză avocatul.

Comportamentul asistentei ar dura deja de mai bine de un an și jumătate, spune fiul actorului. Nu în ultimul rând, ei o acuză pe femeie de ”violenţe voite, abuz de slăbiciune, hărțuire morală”.

ADVERTISEMENT