Life

Alain Delon a împlinit 87 de ani. Actorul are testamentul pregătit: cui lasă averea de peste 80 de milioane de euro

Alain Delon a împlinit 87 de ani. Actorul are testamentul pregătit și știe cui o să îi lase toată averea în valoare de circa 80 de milioane de euro.
09.11.2022 | 11:24
Alain Delon a implinit 87 de ani Actorul are testamentul pregatit cui lasa averea de peste 80 de milioane de euro
Alain Delon a împlinit 87 de ani. Actorul are testamentul pregătit. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Alain Delon a împlinit 87 de ani. Faimosul actor are deja testamentul pregătit și este hotărât cui îi va lăsa averea.

Alain Delon a împlinit 87 de ani. Actorul are testamentul pregătit

Celebrul actor a împlinit vârsta de 87 de ani pe data de opt noiembrie, iar fiica sa i-a urat un mesaj emoționant de „La mulți ani”.

ADVERTISEMENT

Anouchka, fiica lui Alain Delon, a postat o fotografie din tinerețe cu tatăl ei, cu un mesaj scurt: „La mulți ani, tată”.

După problemele de sănătate avute în trecut, Alain Delon și-a făcut și testamentul. Actorul a suferit două atacuri vasculare cerebrale în trecut, după care se recuperează și acum.

ADVERTISEMENT

Mai mult, el a stârnit numeroase controverse după ce și-a exprimat dorința să fie eutanasiat în cazul în care nu se mai poate face nimic pentru el.

Cui lasă Alain Delon averea după moarte

Alain Delon a decis și cui o să îi lase toată averea după moartea sa. Anouchka, fiica sa, va fi cea care va primi toată averea actorului, în valoare de 80 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Deși are trei copii, Alain Delon se pare că a decis să îi lase întreaga avere fiicei sale, după cum susține publicația franțuzească Icy Paris.

Totuși, apropiații actorului francez s-au declarat șocați de o asemenea ipoteză și au susținut că cu siguranță este vorba despre o neînțelegere și fiica lui va fi executoare testamentară, pentru a evita un război.

ADVERTISEMENT

Alain Delon are trei copii: Anthony Delon (56 de ani), Anouchka Delon (31 de ani) şi Alain-Fabien Delon (27 de ani).

„Ea o știe, deși nu-i prea place să vorbească despre asta. Va fi ea și nimeni altcineva. Dacă nu o lăsam pe ea să se ocupe, ar fi fost război, sunt sigur de asta”, a spus actorul.

Alain Delon se află în Elveția, unde se recuperează după cele două AVC-uri suferite. Acesta a primit o interdicție din partea medicilor de a zbura, așa că a rămas în această țară.

ADVERTISEMENT
Tags: