Life

Vești mari de la Casa Regală britanică. E vorba despre Prințul Harry și Regele Charles

Anunț important transmis de Casa Regală din Marea Britanie. Ce se întâmplă cu Prințul Harry și Regele Charles al III-lea.
08.03.2024 | 08:25
Vesti mari de la Casa Regala britanica E vorba despre Printul Harry si Regele Charles
Anunț important transmis de Casa Regală din Marea Britanie. Ce se întâmplă cu Prințul Harry și Regele Charles al III-lea. Sursa foto: hepta.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vești mari de la Casa Regală britanică. E vorba despre Prințul Harry și Regele Charles după ce o perioadă lungă cei doi au avut o relație tensionată, mai ales după decizia Ducelui de Sussex de a pleca în Statele Unite ale Americii.

Anunț important transmis de Casa Regală din Marea Britanie. Ce se întâmplă cu Prințul Harry și Regele Charles al III-lea

Anunț important transmis de Casa Regală din Marea Britanie. Ce se întâmplă cu Prințul Harry și Regele Charles al III-lea la scurtă vreme după ce Suveranul a aflat că suferă de o formă de cancer pentru care ia tratament.

ADVERTISEMENT

La aflarea veștii Ducele de Sussex nu a stat pe gânduri și a zburat din SUA până în Regat pentru a fi aproape de tatăl său. Acesta a fost primul semn că sunt șanse mari să existe o împăcare între cei doi cât mai curând.

Recent, o sursă din interiorul Palatului a confirmat că legătura dintre Monarh și fiul său cel mic începe să fie una mai bună. Se pare că ambii au făcut ”pași mici” spre o reconciliere, după ani întregi de tensiuni.

ADVERTISEMENT

„Sunt sigură că a fost emoțional epuizant pentru amândoi, dar a fost un pas în direcția cea bună. A fost o mișcare pozitivă”, a declarat persoana care lucrează pentru Casa Regală britanică pentru revista People.

Prințul Harry a zburat de la Los Angeles pentru a discutat cu Regele Charles al III-lea care i-a acordat numai 30 de minute, deși Ducele ar fi dorit să fie mai mult. Cu toate acestea spune că este „recunoscător că a putut vorbi direct cu tatăl său și că și-a arătat sprijinul pentru el”.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry, dezvăluiri despre relația cu Regele Charles al III-lea

Prințul Harry a făcut mai multe dezvăluiri despre revederea cu Regele Charles al III-lea, care la 75 de ani suferă de cancer. În cadrul emisiunii Good Morning America, moderată de Will Reeve, a discutat despre diagnosticul primit de tatăl său.

„Am vorbit cu el. M-am urcat în avion și m-am dus să îl văd cât de repede am putut. Uite, îmi iubesc familia”, a declarat în urmă cu o lună soțul actriței Meghan Markle. Ducele nu s-a întâlnit încă cu fratele său mai mare, Prințul William.

ADVERTISEMENT

„Faptul că am putut să mă urc în avion și să mă duc să-l văd și să petrec orice moment cu el, sunt recunoscător pentru asta”, a mai spus Prințul Harry, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT