Life

Prințul Harry și Meghan Markle au fost umiliți de Casa Regală. E lovitura finală pentru ei

Prințul Harry și Meghan Markle, înjosiți de Casa Regală Britanică. Ducii de Sussex au primit o palmă grea de această dată.
08.11.2023 | 10:31
Printul Harry si Meghan Markle au fost umiliti de Casa Regala E lovitura finala pentru ei
Prințul Harry și Meghan Markle, înjosiți de Casa Regală Britanică. Ducii de Sussex au primit o palmă grea de această dată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle au fost umiliți de Casa Regală. E lovitura finală pentru ei. Confirmarea a venit din partea unui purtător de cuvânt a celor doi care a dat cărțile pe față legat de un eveniment important.

Prințul Harry și Meghan Markle, înjosiți de Casa Regală Britanică. Ducii de Sussex au primit o palmă grea de această dată

Prințul Harry și Meghan Markle au fost înjosiți de Casa Regală Britanică. Ducii de Sussex au primit o palmă grea de această dată, după ce s-a vehiculat că fiul cel mic al Regelui a refuzat să meargă la ziua de naștere a Suveranului.

ADVERTISEMENT

În realitate, nu a primit nicio invitație în acest sens până la momentul actual. Monarhul va împlini 75 de ani pe data de 14 noiembrie, eveniment care se va desfășura la Clarence House și unde vor fi prezenți numai apropiații săi.

„Nu a existat niciun contact referitor la o invitație pentru ziua de naștere a Majestății sale. Este dezamăgitor că Sunday Times a dat în mod eronat această poveste”, a declarat purtătorul de cuvânt al Prințului Harry, scrie Daily Mail.

ADVERTISEMENT

„Nu au primit nicio invitație și nu au știut de această petrecere până ce nu a apărut în presă. Sunt sigur că Ducele va găsi o cale de a discuta în privat cu Majestatea sa pentru a-i ura la mulți ani, așa cum a făcut-o întotdeauna”, mai arată sursa citată anterior.

Mai mult decât atât, un amic de-al Prințului Harry și al lui Meghan Markle a dat de înțeles că întreaga poveste a fost ”țesută” pentru a distrage atenția de la vizita Regelui Charles al III-lea în Kenya. Suveranul a primit apeluri pentru a-și cere scuze legat de trecutul colonial al Marii Britanii.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea surse din interiorul Casei Regale Britanice și Guvernului sunt de părere că cele două părți implicate în această călătorie în Kenya s-au înțeles de minune și că totul s-a încheiat cu un mare succes.

Regele Charles al III-lea are două aniversări

Regele Charles al III-lea are două aniversări în fiecare an. Una este strâns legată de ziua sa de naștere, Suveranul venind pe lume pe 14 noiembrie 1948, la Palatul Buckingham. Este primul copil al Prințesei Elisabeta, Ducesă de Edinburgh și a Prințului Filip, Duce de Edinburgh.

ADVERTISEMENT

Monarhul britanic a fost botezat la 15 decembrie 1948 la Palatul Buckingham cu apă din râul Iordanului, de către arhiepiscopul de Canterbury, Geoffrey Fisher. A doua sa aniversare are loc vara când se desfășoară Trooping the Colour, în cinstea sa.

Parada oficială îi are în prim plan pe membrii Familiei Regale, care călătoresc într-o trăsură de la Buckingham Palace la Horse Guards Parade. Charles al III-lea asistă așadar la un serviciu militar, înainte de celebra apariție de la balconul palatului.

ADVERTISEMENT