News

Copil de șapte ani, ucis din greșeală de tatăl său, cu drujba. Cum s-a întâmplat totul

Un copil în vârstă de șapte ani a fost ucis din greșeală cu drujba chiar de tatăl său, în Tulcea. Polițiștii l-au reținut acum pe bărbat.
16.11.2022 | 22:04
Copil de sapte ani ucis din greseala de tatal sau cu drujba Cum sa intamplat totul
Copil ucis la Tulcea, dintr-o eroare.
ADVERTISEMENT

Cel care a sunat la 112 a fost chiar tatăl copilului, care tăia stuful din Deltă cu o drujbă. Copilul său, în vârstă de doar șapte ani, i-a sărit față și a fost tăiat involuntar în zona gâtului cu fierestrăul.

Copil ucis cu drujba chiar de tatăl său, din greșeală

Medicii SMURD ajunși la fața locului l-au găsit pe copil în stop cardio-respirator cu răni foarte grave. Pentru micuț nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

ADVERTISEMENT

Potrivit Tulceanoastră, bărbatul se află acum în custodia polițiștilor, fiind deschisă o anchetă în acest caz.

“În după-amiaza de 16 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin au fost sesizați cu privire la producerea unui incident pe raza localității Turcoaia din județul Tulcea.

ADVERTISEMENT

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Turcoaia, județul Tulcea, în timp ce tăia cu un motofierăstrău mecanic, tip drujbă, stuf la stâna de animale situată în aceeași localitate, pe fondul neatenției, l-ar fi atins pe fiul său, în vârstă de 7 ani cu motofierăstrăul funcțional în zona gâtului.

În urma leziunilor provocate, echipajul de ambulanță sosit la fața locului a declarat decesul minorului.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. În continuare, polițiștii fac verificări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului”, a transmis IPJ Tulcea.

În luna octombrie, un caz similar avea loc în Iași. Atunci, o femeie își călca accidental copilul în vârstă de doi ani cu mașina și îi curma viața.

ADVERTISEMENT

”În timp ce făcea manevre de parcare a unei autoutilitare în curtea imobilului l-a acroşat pe fiul său, accidentându-l grav. Cadrele medicale sosite la faţa locului au declarat decesul copilului. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, transmitea IPJ Iași în acel moment.

ADVERTISEMENT