News

Copil de șase ani, rănit într-un grav accident de circulație. Au fost implicate 3 autoturisme

Un copil de șase ani a fost rănit într-un grav accident de circulație produs în Ialomița. Trei mașini au fost implicate în coliziune.
04.08.2023 | 17:02
Copil de sase ani ranit intrun grav accident de circulatie Au fost implicate 3 autoturisme
Cinci oameni răniți, printre care un copil de șase ani, într-un accident cu 3 mașini, în Ialomița. Sursa foto: ISU Ialomița / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier a avut loc vineri, în jurul orei 15.00, la ieșire din Slobozia. Cinci răniți, printre care un copil de șase ani au rezultat după ce 3 mașini au intrat în coliziune.

Cinci oameni răniți, printre care un copil de șase ani, într-un accident cu 3 mașini, în Ialomița

Din primele informații, furnizate de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, aflăm că evenimentul de circulație a fost consemnat pe DN21 Slobozia – Drajna Nouă, la ieșire din localitatea Slobozia, județul Ialomița.

ADVERTISEMENT

Aici s-a produs o coliziune în care au fost implicate 3 autoturisme. Din păcate, accidentul s-a soldat cu un număr important de răniți. E vorba de cinci victime: patru adulți și un minor de aproximativ șase ani.

Imediat după acordarea primului ajutor medical, la locul evenimentului, toate persoanele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. La fața locului au intervenit trei ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

ADVERTISEMENT

ISU a mai mobilizat trei echipaje de la Detașamentul de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Din cauza accidentului de vineri, circulația a fost restricționată pe sensul către Drajna Nouă pentru cercetări. S-a desfășurat alternativ, fiind dirijată de polițiști. A fost reluată în aproximativ 30 de minute.

ADVERTISEMENT

Accident în Capitală: o mașină a intrat într-o casă

Tot în cursul acestei zile, un alt eveniment rutier grav a avut loc în București. Aici, un autoturism a intrat într-o casă, pe Calea Dorobanți. Impactul a avut loc în zona intersecției dintre Calea Dorobanți și strada Hristache Pitarul, în sensul către Piața Dorobanți.

Autorul accidentului a fost supus unui test cu aparatul etilotest, iar rezultatul acestuia a fost negativ. Partea pozitivă este aceea că, în urma incidentului, nu au fost raportate persoane rănite.

ADVERTISEMENT

În schimb, traficul rutier în zonă a fost afectat. A fost îngreunată circulația pe prima bandă. Echipele de intervenție și poliția s-au deplasat imediat la locul accidentului pentru a evalua situația.

ADVERTISEMENT