News

Grav accident pe A1, la intrarea în București: copil de 5 ani, transportat la spital. Cinci mașini implicate în coliziune

Accident grav produs marți, la orele după-amiezii, la intrarea în București. Un copil de 5 ani a fost transportat la spital, după coliziunea dintre cinci mașini.
13.06.2023 | 17:21
Grav accident pe A1 la intrarea in Bucuresti copil de 5 ani transportat la spital Cinci masini implicate in coliziune
Copil de 5 ani și doi adulți, răniți într-un accident produs la intrarea în București. Coliziune între cinci mașini. Sursa foto: ISU Giurgiu / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier a avut loc, marți după-amiază, la intrarea în București. Un copil de doar 5 ani și doi adulți au ajuns la spital după coliziunea dintre cinci mașini.

Copil de 5 ani și doi adulți, răniți într-un accident produs la intrarea în București. Coliziune între cinci mașini

Din datele ISU Giurgiu, impactul s-a produs, în această după-amiază, pe A1 București – Pitești, la intrarea în Capitală. În coliziune au fost implicate cinci autoturisme în care se aflau conducătorii auto și șase pasageri.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov cu o descarcerare, o autospecială de stingere, două ambulanţe SMURD şi o unitate de terapie intensivă mobilă (UTIM).

Din păcate, impactul s-a soldat și cu trei răniți. Un băiat de 5 ani a fost preluat, conștient și cooperant, de echipajele medicale, care i-au acordat primul ajutor până la sosirea UTIM care l-a transportat, însoțit de tatăl său, la un spital din București.

ADVERTISEMENT

S-au ales cu răni și doi adulți. E vorba de o femeie în vârstă de 33 de ani și un bărbat de 37 de ani. Cele două persoane au fost transportate cu ambulanțele SMURD la spital.

Din datele ​Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, traficul a fost restricţionat pe banda a doua a Autostrăzii A1, pe sensul de intrare în Capitală. Între timp, pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor, notează ISU Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Accident cu o victimă produs marți și în Buzău

Tot marți, dar în Buzău, a avut loc un accident pe DJ 203K, în localitatea Săpoca. Aici, conducătorul unui autoturism a intrat în coliziune cu o motocicletă. În urma impactului, o persoană a fost rănită.

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism care circula pe direcția Buzău către Cernătești, la volanul căruia se afla un șofer buzoian, în vârstă de 45 de ani și motociclul condus din sens opus, de către un tânăr de 17 ani, din Potoceni, anunță IPJ Buzău.

ADVERTISEMENT

”Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, mai anunță Centrul InfoTrafic.

ADVERTISEMENT