News

Copil răpit de fostul concubin al mamei. Femeia, agresată și violată de fostul partener

O fetiță de aproape doi ani a fost răpită de fostul iubit al mamei ei. Bărbatul a violat-o și agresat-o pe mama copilului
07.02.2024 | 17:07
Copil rapit de fostul concubin al mamei Femeia agresata si violata de fostul partener
O fetiță a fost răpită de fostul iubit al mamei ei. Femeia a fost violată și agresată de răpitor. Sursa foto: Colaj foto / Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un individ în vârstă de 21 de ani din Vaslui a răpit un copil în vârstă de un an și opt luni, pentru a se răzbuna pe fosta iubită. Femeia a fost violată și agresată de bărbat.

Copil răpit de fostul concubin al mamei

Incidentul a avut loc în noaptea de 4 spre 5 februarie, când femeia în vârstă de 22 de ani din comuna Bălășești, județul Galați, a fost agresată fizic de către fostul său concubin, în vârstă de 21 de ani. După agresiunea fizică, individul a răpit copilul lor minor și a plecat la o locuință de-ale lui.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după incident, femeia a depus o plângere la Postul de Poliție Bălășești, iar autoritățile au inițiat imediat o investigație pentru clarificarea situației.

„Au fost demarate în regim de urgenţă verificări şi cercetări de către poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bereşti şi ai Postului de Poliţie Bălăşeşti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, în urma cărora s-a stabilit faptul că, la data de 4 februarie 2024, în jurul orei 23,00, tânărul de 21 de ani s-ar fi prezentat la adresa de domiciliu a fostei sale concubine, iar după unele discuţii în contradictoriu ar fi agresat-o fizic şi apoi ar fi părăsit imobilul.”, potrivit IPJ Galați.

ADVERTISEMENT

Bătută de tatăl copilului ei

Conform informațiilor obținute în urma investigației, polițiștii au stabilit că în seara de 4 februarie, individul s-a prezentat la domiciliul fostei sale concubine și, după o serie de discuții contradictorii, a comis acte de agresiune fizică împotriva acesteia.

Ulterior, în cursul aceleiași nopți, s-a întors la locuința femeii și a intrat fără acordul nimănui, unde a început iar să o bata pe mama copilului său.

ADVERTISEMENT

În urma acestor incidente, autoritățile au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de violență în familie, violare de domiciliu și viol, iar individul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Acesta urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, unde se va propune dispunerea unei măsuri preventive.

ADVERTISEMENT

Ordin de protecție pentru mama agresată

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile. Acum individul are interzis să se apropie de fosta sa concubină, pentru a nu comite alte acte de violență.

 

ADVERTISEMENT
Tags: