News

Bărbatul care și-a înjunghiat iubita și a amenința că se aruncă de pe bloc a fost salvat după 15 ore. Update

Un bărbat și-a înjunghiat concubina și amenință că se sinucide în centrul Bucureștiului. De asemenea, bărbatul a cerut să-i fie adusă fetița.
11.09.2023 | 15:55
Barbatul care sia injunghiat iubita si a ameninta ca se arunca de pe bloc a fost salvat dupa 15 ore Update
Un bărbat și-a înjunghiat concubina și amenință că se sinucide. Foto: Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT
11-09-2023
13:28

Bărbatul a fost salvat după 15 ore

Bărbatul care a amenințat că se sinucide a fost imobilizat de polițiști. El a fost coborât de pe bloc și preluat de un echipaj al ambulanței, fiind transportat la spital, urmând ca apoi să fie dus la sediul poliției.

“În urma activităților specifice, bărbatul a fost imobilizat de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale -Poliția Capitalei și SIAS-IGPR. În urma intervenției nu au rezultat victime, bărbatul urmând a fi condus la sediul Poliției, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a transmis DGPMB.

11-09-2023
06:07

Reacția Poliției din București referitoare la acest caz

“La data de 10 septembrie a.c., Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 1 a fost sesizată cu privire la faptul că, în timp ce se aflau într-un apartament, situat la etajul 8 al unui bloc de locuințe, din Sectorul 1, o femeie ar fi fost agresată de către concubinul său, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înțepător.

În sprijinul victimei a intervenit o altă femeie, cunoștință a celor doi concubini, care ar fi fost lovită de către bărbat, suferind o plagă la nivelul antebrațului. La momentul agresiunii, în imobil se mai aflau și 2 minori, fiica concubinei, în vârstă de 9 ani și fiul celei de a doua femei, în vârstă de 14 ani.

Ulterior, ambele victime, împreună cu cei doi minori, au părăsit apartamentul. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 1, care au acordat primul ajutor, până la sosirea echipajelor de prim-ajutor.

Concubina celui în cauză a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Cea de-a doua victimă a refuzat acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul s-a închis în interior și amenință că se precipită de la etaj.

La fața locului au fost solicitați negociatorii din cadrul Poliției Capitalei. De asemenea, la fața locului se află în sprijin pompieri din cadrul ISU-BIF și echipaje din cadrul SABIF. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri-DGPMB”, a transmis Poliția referitor la acest caz.

Salvatorii au transmis că individul amenință de mai bine de șapte ore că se aruncă de la etajul opt, iar situația e în desfășurare.  “Au trecut mai bine de șapte ore de când acest bărbat de 57 de ani amenință că se aruncă de la etajul opt al blocului în care locuiește”, au transmis salvatorii.

Un bărbat amenință că se va sinucide în București

Bărbatul vrea să-i fie adusă fetița de 8 ani a concubinei sale, pentru a vorbi cu aceasta. La fața locului a ajuns inclusiv o echipă de alpiniști care se poate escalada pe pereții blocului. Se pare că alerta a fost dată undeva la miezul nopții, moment în care din apartamentul bărbatului s-au auzit țipete.

ADVERTISEMENT

Se pare că iubita bărbatului, o femeie în vârstă de 30 de ani, i-a transmis acestuia că vrea să se despartă de bărbat și vrea să se mute din acel apartament, după care și-a sunat o prietenă să o ajute cu mutarea. Individul și-a ieșit din minți când a auzit că urmează să fie părăsit și și-a înjunghiat concubina de mai multe ori.

Mai mult, când prietena femeii a ajuns la acest apartament a fost la rândul ei agresată de bărbat. Salvatorii spun că femeia înjunghiată, alături de prietena sa și de fata de 8 ani au reușit să fugă din apartament, iar acum victima se află internată la Spitalul Floreasca, unde medicii încerc să îi salveze viața, având plămânii afectați. ”După scenele violente, agresorul s-a baricadat în apartament și a amenințat că se va sinucide”, transmit reporterii aflați la fața locului, conform Antena 3.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, un bărbat alegea să se sinucidă după ce a divorțat de soție, de data aceasta în stațiunea Mamaia. Bărbatul s-a aruncat în gol de la etajul 5, astfel că salvatorii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost găsit de prietenii săi, care au sunat la 112.

La fața locului a fost trimisă o ambulanță, însă nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat. ”La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 19.10, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi sinucis, aruncându-se de la etajul 5 al unei clădiri.

ADVERTISEMENT

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 34 de ani. Personalul medical a declarat decesul acestuia la fața locului”, a transmis IPJ Constanța. Prietenii sinucigașului au mărturisit că acesta era depresiv pentru că a divorțat de soție și nu se putea împăca cu acest gând.

În acest caz a fost deschis un dosar penal in rem pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, astfel că polițiștii vor efectua verificări pentru a afla cu exactitate în ce împrejurări s-a petrecut actul de suicid. Un caz la fel de șocant a avut loc în apropiere, în Constanța, unde o femeie în vârstă de 33 de ani a fost găsită moartă în camera de hotel.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii spun că femeia a fost găsită spânzurată de una dintre cameriste, însă nu se cunoaște motivul care a împins-o pe femeie la acest gest extrem. ”La data de 18 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța- Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, intr-un imobil din municipiul Constanța, a fost găsită o femeie decedată prin spânzurare. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 33 de ani”, au comentat cazul reprezentanții IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT
Tags: