News

Un copil de numai șapte ani din județul Teleorman a murit după ce i s-a făcut rău la școală

O tragedie a avut loc în județul Teleorman! Un copil de numai șapte ani a murit după ce i s-a făcut rău la școală. Acesta era cunoscut cu probleme de sănătate
10.02.2022 | 17:01
Un copil de numai sapte ani din judetul Teleorman a murit dupa ce i sa facut rau la scoala
ADVERTISEMENT

Un copil în vârstă de numai 7 ani, din județul Teleorman, a murit după ce i s-a făcut rău la școală. Potrivit primelor informații, acesta era cunoscut cu probleme de sănătate.

Copil de 7 ani, mort după ce i s-a făcut rău la școală

Un eveniment tulburător a avut loc în comuna Mereni din județul Teleorman.

Un băiețel de numai șapte ani a acuzat stări de rău în timp ce se afla la ore, scrie Antena3.ro.

ADVERTISEMENT

Situația i-a speriat pe toți cei care asistau la întreaga scenă, inclusiv pe învățătoare, care i-a sunat imediat pe părinții copilului pentru a-i anunța.

Mama elevului a venit de urgență la școală, pentru a-l duce acasă.

Aceasta l-a luat în jurul orei 09:00, apoi s-au oprit împreună la o farmacie, după care au pornit spre casă.

ADVERTISEMENT

Băiatul a început să se simtă din ce în ce mai rău, astfel că, în jurul orei 13:00, părinții acestuia au sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor de specialitate.

Un echipaj a pornit de urgență spre locul indicat de părinți, însă trupul copilului a cedat înainte ca medicii să ajungă.

ADVERTISEMENT

Sosite la fața locului, cadrele medicale n-au putut decât să constate decesul micuțului.

Acesta era cunoscut cu probleme de sănătate.

O adolescentă din Argeș a murit după ce i s-a făcut rău la școală

O situație similară cu cea a băiatului din comuna Mereni, județul Teleorman, a avut loc în luna octombrie, a anului trecut, în județul Argeș.

O adolescentă de 16 ani din Argeș a murit după ce i s-a făcut rău la școală. Fata a fost găsită inconștientă în toaletă.

ADVERTISEMENT

Eleva a acuzat dureri de cap, iar după ceva vreme a fost găsită de colegii săi, în stare de inconștiență, în toaleta școlii.

Diferența dintre cele două cazuri constă în faptul că elevii școlii în care învăța adolescenta de 16 ani au sunat imediat la 112.

Un echipaj de ambulanță a sosit imediat la fața locului. În ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita, fata a fost declarată decedată.

“În ziua de 14 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o elevă a unei unități de învățământ din Costești a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconștiență.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe minoră, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul acesteia”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

ADVERTISEMENT