Sport

Atac devastator la adresa lui Octavian Popescu: „A luat-o razna cu capul!”. Video Exclusiv

Octavian Popescu a fost criticat de Dumitru Dragomir. Fostul şef al Ligii consideră că "decarul" celor de la FCSB este lipsit, în primul rând, de educaţie.
29.05.2023 | 18:26
Atac devastator la adresa lui Octavian Popescu A luato razna cu capul Video Exclusiv
Octavian Popescu, în tricoul celor de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a fost umilită de Rapid în ultima etapă, scor 1-5. Octavian Popescu a marcat unicul gol al gazdelor, dar a fost eliminat la doar 17 minute după ce a intrat pe teren, după un fault dur asupra lui Funsho Bamgoye.

Atac devastator la adresa lui Octavian Popescu: „A luat-o razna cu capul!”

La emisiunea “Profeţiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir l-a criticat pe Octavian Popescu, spunând că îi lipseşte educaţia. Fostul şef al Ligii critică şi strategia lui Gigi Becali, cel care i-a dat afară pe Cristea şi Tamm:

ADVERTISEMENT

“Rapid i-a dezmembrat pe cei de la FCSB. Dar cei de la FCSB fac şi nişte greşeli impardonabile din punct de vedere tehnic. Îl ai pe Cristea fundaş central, jucător de echipa naţională, îl dai afară.

Unde se duce e number 1. Tamm care este mai bun ca Dawa cu 10 clase, îl dai afară. Pe Octavian Popescu îl înnebuneşti până a luat-o razna cu capul. La el e lipsă de educaţie. Ar trebui să îi pună un profesor lângă el.

ADVERTISEMENT

“În comportament are scăpări mari. Are cei şapte ani de acasă, dar îi lipsesc alţii”

În comportament are scăpări mari. Are cei şapte ani de acasă, dar îi lipsesc alţii. Măcar două-trei luni de zile, să vorbească, să se exprime, să mănânce, să se îmbrace. 

Nu i-aş fi prelungit contractul lui Charalambous. Să nu îţi găseşti tu un mijlocaş în faţa fundaşilor centrali? Ideea genială a lui Hagi a fost să joace cu patru fundaşi centrali. A jucat cu doi mijlocaşi în faţa fundaşilor. 

ADVERTISEMENT

Mari, greoi, dar pasangii. Aşa a câştigat totul la mijlocul terenului. FCSB a lui Becali a pierdut la mijlocul terenului”, a spus Dumitru Dragomir la “Profeţiile lui Mitică”.

FCSB a încheiat pe locul secund în SuperLiga şi va evolua în preliminariile Conference League în viitorul sezon. Dar, echipa lui Gigi Becali nu a mai luat titlul din 2015.

ADVERTISEMENT

PROFEȚIILE LUI MITICĂ sunt ”live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 13:00. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de twitch FANATIKRO.

VEZI VIDEO:

ADVERTISEMENT