Sport

Coregrafie spectaculoasă în derby-ul Farul – FCSB. Ce mesaj special au afișat fanii. Foto

Galeria Farului a pus la cale o coregrafie spectaculoasă în startul derby-ului cu FCSB. Ultrașii „marinarilor” au recurs la un gest sfidător la adresa autorităților.
31.03.2024 | 22:21
Coregrafie spectaculoasă a galeriei Farului în startul derby-ului cu FCSB. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Coregrafie spectaculoasă afișată de galeria Farului în startul derby-ului cu FCSB, în a doua etapă din play-off-ul SuperLigii. Ultrașii echipei lui Gică Hagi au dat drumul la un spectacol pirotehnic, iar una dintre torțe a ajuns pe gazon.

Coregrafie spectaculoasă în derby-ul Farul – FCSB. Ce mesaj special au afișat fanii

Farul – FCSB este ultimul meci al rundei cu numărul 2 din play-off-ul SuperLigii. Toate biletele s-au epuizat pentru partida de la Ovidiu, iar atmosfera este una spectaculoasă. Înainte de fluierul de start al lui Marcel Bîrsan, „marinarii” au fost protagoniștii unui spectacol pirotehnic.

ADVERTISEMENT

Gruparea de suporteri Aria Ultra a afișat o coregrafie spectaculoasă cu mesajul „Mentalitate neautorizată”. Totodată, suporterii campioanei României au aprins torțe, iar una dintre ele a zburat pe gazon.

Mihai Popescu, jucătorul din defensiva Farului, a fost pe fază și a îndepărtat torța de pe gazon. În ciuda sancțiunilor drastice de care au avut parte ultrași de la Rapid, CSA Steaua sau Dinamo, suporterii Farului au intrat cu materiale pirotehnice pe stadion și au făcut spectacol.

ADVERTISEMENT

Gruparea de suporteri Aria Ultra, înfrățită cu Peluza Sud Steaua

Autoritățile din România au pornit un amplu demers împotriva ultrașilor din România după ultimele incidente. Ultrași ai Rapidului au fost „săltați” și arestați pentru introducerea materialelor pirotehnice pe stadion.

Coregrafie spectaculoasă a galeriei Farului în startul derby-ului cu FCSB. Foto: FANATIK.
Coregrafie spectaculoasă a galeriei Farului în startul derby-ului cu FCSB. Foto: FANATIK.

Totodată, Dinamo și UTA Arad vor evolua fără spectatori la următoarele 4 meciuri pe teren propriu, după incidentele reprobabile de la meciul din ultima etapă a sezonului regulat. Suporterii dinamoviști, arădeni și steliști au intrat pe gazon și și-au împărțit pumni și picioare.

ADVERTISEMENT

Gruparea de suporteri Aria Ultra, protagonista coregrafiei spectaculoase a Farului din derby-ul cu FCSB, este înfrățită cu Peluza Sud Steaua care susține CSA Steaua. De altfel, membri din galeria „roș-albaștrilor” a fost prezentă pe „Arcul de Triumf” la Dinamo – UTA Arad (1-0). Ultrașii steliști sunt înfrățiți cu suporterii de la UTA Arad.

Dumitru Caraman a dat lovitura de start în mod simbolic la Farul – FCSB

În vârstă de 79 de ani, Dumitru Caraman a dat în mod simbolic lovitura de start a derby-ului Farul – FCSB. Fostul mijlocaș a îmbrăcat tricoul „marinarilor” în anii 1970. Pe lângă Farul, Dumitru Caraman a mai evoluat pentru Portul Constanța și FC Brăila.

ADVERTISEMENT

Farul le poate egala la puncte în play-off pe Rapid și CFR Cluj, dacă o învinge duminică seară la Ovidiu pe FCSB. Echipa lui Gică Hagi are 25 de puncte și un start excelent de play-off. În prima rundă, Farul a învins-o pe Rapid, scor 2-1.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - Universitatea Craiova