Life

Corina Caragea, o vedetă cumpătată. Pe ce dă prezentatoarea cei mai mulți bani

Corina Caragea mărturisește că este o persoană foarte cumpătată la capitolul financiar, însă este un aspect la care nu poate renunța și pentru care scoate bani frumoși din buzunar.
22.03.2022 | 19:04
Corina Caragea o vedeta cumpatata Pe ce da prezentatoarea cei mai multi bani
Corina Caragea a spus pe ce cheltuie banii. Este un lucru la care nu va renunța. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Pro TV nu cheltuie foarte mult pe accesorii sau obiecte vestimentare, dar are o pasiune foarte frumoasă și de altfel, costisitoare. Vedeta recunoaște pe ce dă cele mai mari sume de bani.

Corina Caragea a spus pe ce cheltuie banii. Este un lucru la care nu va renunța

Corina Caragea este o împătimită a călătoriilor, de-a lungul anilor vizitând foarte multe locuri din Europa și nu numai. Bruneta a colindat în toată lumea, pasiunea sa fiind una dintre cele mai piperate în prezent.

ADVERTISEMENT

Pe de cealaltă parte, vedeta spune că nu cumpără foarte multe haine sau pantofi, ci numai atunci când consideră că are nevoie cu adevărat. În acest sens știrista nu are niciun fel de colecție, așa cum au alte persoane publice.

„Pe călătorii. Cel mai scump accesoriu/articol vestimentar este o pereche de sandale. Dar nu am o colecție de articole vestimentare sau accesorii. Consider că sunt bani aruncați. Îmi cumpăr numai când și ce am nevoie cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Paris este un oraș care nu m-a impresionat deloc. Poate m-am dus cu așteptări prea mari. Este un oraș frumos. Dar dacă ar fi să aleg, m-aș îndrepta către altă destinație. Deși vorbesc franceză și îmi place mult și muzica franțuzească, nici Nisa, Cannes și Monte Carlo nu m-au atras încât să revin.

 Pur și simplu, nu știu să spun de ce. Sunt țări care inexplicabil mi se potrivesc mânușă și țări care nu. Spania și Italia oricând”, a declarat Corina Caragea într–un interviu pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT

Corina Caragea are un top al țărilor preferate

De asemenea, New York-ul este unul dintre orașele sale preferate pentru că nu și-a pierdut vibe-ul. Este un loc pe care vedeta l-a vizitat destul de recent, chiar în timpul sărbătorilor de iarnă și unde s-a bucurat din plin de magie și ninsoare ca-n povești.

Topul țărilor îndrăgite de Corina Caragea este completat de Italia, Germania și Portugalia. Prezentatoarea le recomandă fanilor din mediul online să viziteze Madeira, numită și insula primăverii, unde s-a născut Ronaldo.

ADVERTISEMENT