Life

Ce nu se vede la Știrile PRO TV din sport. Corina Caragea, detalii inedite din spatele camerelor de luat vederi

Corina Caragea nu este doar o simplă prezentatoare a știrilor PRO TV din sport. Vedeta postului de pe Pache Protopopescu a dezvăluit ce se întâmplă în spatele fiecărui buletin informativ.
01.03.2022 | 12:41
Ce nu se vede la Stirile PRO TV din sport Corina Caragea detalii inedite din spatele camerelor de luat vederi
Corina Caragea, prezentatoarea știrilor din sport de la PRO TV. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Corina Caragea este de mai bine de 15 ani una dintre figurile centrale de la PRO TV. Prezintă știrile din sport de o groază de vreme, iar mulți au impresia că rolul ei se limitează doar la a citi niște texte de pe un prompter.

Corina Caragea, adevărul despre munca de la Știrile PRO TV din sport

Ei bine, oamenii se înșală, căci munca brunetei nu se rezumă doar la asta. Ba mai mult, deși ea intră pe post la ora 20:00, este prezentă în redacție cu câteva ore bune înainte să ofere ultimele informații din lumea sportului.

ADVERTISEMENT

În primul rând pentru că își scrie singură textele și decide care sunt informațiile care intră în grupajul informativ din sport, împreună cu colegii ei din redacție. Munca pe care a descris-o Corina este un titanică, implicând mai mult decât a citi și a zâmbi frumos în fața unei camere de luat vederi.

„Programul meu începea înainte de pandemie la 12 sau la 15, până seara la ora 21. Ședința de sumar, scris știri, vizionat materialele venite de pe teren de la reporteri, mers la montaj. Abia apoi la machiaj și studio”, a dezvăluit Corina Caragea într-un interviu pentru revista Viva!.

ADVERTISEMENT

Corina a muncit și pe tura de dimineață, cea mai dificilă în toată experiența ei în televiziune. Vedeta a mai spus că avea perioadă în care făcea doar muncă de redacție, scriind și rescriind știrile care urmau să intre pe post.

Prezentatorii, nevoiți să urmărească meciurile de fotbal când sunt pe tura de dimineață

Cât despre meciurile de fotbal jucate seara, acestea trebuiau urmărite de prezentatori și scrise în funcție de feeling, o altă sarcină despre care cei din fața micilor ecrane habar nu aveau.

ADVERTISEMENT

„Meciurile jucate seara sau peste noapte au rămas în sarcina prezentatorilor. Nu e deloc ușor să te aduni așa devreme. Timpul pentru machiaj se scurtează, pe repede-înainte”, a adăugat Caragea.

De-a lungul celor 15 ani a căpătat suficientă experiență. În acest fel, make-up-ul și tot ce ține de vestimentație se desfășoară acum în viteză. Accentul cade pe calitatea știrilor prezentate.

ADVERTISEMENT