Life

Corina Caragea, cazare spectaculoasă în Mauritius. Cât a plătit pentru o noapte într-un resort de lux

Corina Caragea, cazare spectaculoasă în Mauritius, unde a stat în vacanță șase zile. Cât a plătit pentru o noapte de cazare.
27.04.2023 | 19:34
Corina Caragea cazare spectaculoasa in Mauritius Cat a platit pentru o noapte intrun resort de lux
Corina Caragea, cazare spectaculoasă în Mauritius. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Corina Caragea a avut o cazare spectaculoasă în vacanță! Ea este fana călătoriilor și nu se uită la bani când vine vorba de ele. Cât a plătit pentru o noapte într-un resort de lux din Mauritius.

Corina Caragea, cazare spectaculoasă în Mauritius

Corina Caragea a stat șase nopți în Mauritius și suma pe care a plătit-o nu a fost deloc mică. Resortul de lux unde a petrecut prezentatoarea are prețuri imense.

ADVERTISEMENT

Pentru doar o noapte de cazare, pe site-urile de specialitate se arată că este un preț de 2773 lei. Așadar, Corina Caragea a plătit bani buni pentru a sta aici.

Pentru cele șase zile aceasta ar fi ajuns la un total de peste 16.000 de lei pentru cazare, pentru o singură persoană. Suma se dublează dacă vedeta a fost și însoțită de iubit.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost profund impresionată de Le Méridien Ile Maurice și chiar și în avion se tot gândea la momentele petrecute pe plajă.

„M-am cazat pe partea de nord-vest a insulei, opus față de prima mea vizită aici, acum 6 ani. Am descoperit plajă senzațională, un hotel de notă zece, apusuri pictate incredibil pe cer și scufundate în Oceanul Indian”, a povestit vedeta pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Corina Caragea, vacanță de lux de șase zile. Unde a avut cazarea

Corina Caragea spunea că a trecut foarte rapid această vacanță pentru ea. Cele șase zile petrecute în această destinație de lux au trecut mai degrabă ca șase minute pentru vedetă.

„Mă uit pe poze și nu îmi vine să cred ce repede a trecut vacanța asta, cum 6 zile s-au dus ca 6 minute, dar mă întorc mai bogată, cu multe amintiri în bagaj și poze pe care o să le mai postez o vreme, să mă mai bucur puțin”, a mai spus prezentatoarea.

ADVERTISEMENT

Corina Caragea a stat la plajă în vacanță, dar a văzut și multe animale exotice, pe care le-a și atins, printre care girafe și zebre.

ADVERTISEMENT
Tags: