Life

Corina Caragea, despărțire dureroasă. Cum a reușit să treacă prezentatoarea știrilor sportive peste o relație de ani de zile

Corina Caragea este cu siguranță una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de sport din România. Are o frumusețe aparte, însă pe plan amoros nu i-a mers mereu bine.
10.12.2022 | 22:48
Corina Caragea despartire dureroasa Cum a reusit sa treaca prezentatoarea stirilor sportive peste o relatie de ani de zile
Corina Caragea a trecut printr-o despărțire dureroasă în urmă cu 10 ani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Corina Caragea a devenit celebră odată ce a ajuns la pupitrul știrilor sportive. Viața ei amoroasă a fost ținută însă la depărtare de ochii curioșilor, așa cum se întâmplă și acum.

Despărțirea dureroasă prin care a trecut Corina Caragea

Prezentatoarea tv are 39 de ani și nu își arată deloc vârsta. Știe cum să se mențină în formă, iar când vine vorba de viața ei persoană, aceasta preferă să trăiască cele mai frumoase clipe alături de cei dragi, fără a da pare multe detalii.

ADVERTISEMENT

Nu multă lume știe, dar Corina Caragea a trecut printr-o despărțirea dureroasă în urmă cu ani de zile. Deși are nenumărați urmăritori și este apreciată de publicul larg, se pare că cel care a făcut-o fericită ani de zile nu a reușit să rămână alături de ea.

În urmă cu aproape zece ani, Corina Caragea trecea printr-o despărțire care avea să îi schimbe viața.

ADVERTISEMENT

La acel moment, vedeta știrilor sportive forma un cuplu cu Bogdan Rusea, băiatul unui dealer auto din Ploiești, cei doi find împreună de câțiva ani.

Se pare însă că prezentatoarea știrilor sportive nu era chiar atât de fericită, sau cel puțin așa a dat de înțeles prin postarea sa de pe contul de socializare din 2012.

ADVERTISEMENT

”Mai bine singură, decât într-o companie proastă”, scria Corina Caragea pe Facebook, după ce s-a despărțit de Bogdan Rusea.

Tot atunci, vedeta și-a schimbat și statusul de pe Facebook din ”într-o relație” în ”singură”, fără a da însă declarații publice cu privire la acest subiect.

ADVERTISEMENT

Cine este actualul iubit al prezentatoarei tv, Corina Caragea

Fericirea avea să îi surâdă un an mai târziu. Corina Caragea l-a cunoscut pe Robert Pongracz în anul 2013, iar de atunci, cei doi formează un cuplu și sunt mai fericiți ca oricând.

Nu s-au certat, nu s-au despărțit, călătoresc des împreună și preferă să fie discreți când vine vorba de viața lor personală.

Robert Pongracz, partenerul de viață al Corinei Caragea, are 40 de ani și este de origine evreu. Acesta deține un cabinet medical în Germania, în orașul Frankfurt și este la fel de discret precum iubita sa.

Acesta este și motivul pentru care nimeni nu știe nici măcar dacă cei doi au ajuns sau nu să se căsătorească până acum.

ADVERTISEMENT