Life

Corina Chiriac, gafă uriașă la Festivalul Mamaia. A spus că un celebru cântăreț român a murit, deși acesta e în viață: ”Bășcălia asta ce este?”

Corina Chiriac, greșeală majoră la Festivalul Mamaia. A vorbit la trecut de un artist cunoscut, chiar dacă acesta trăiește.
09.09.2023 | 17:29
Corina Chiriac gafa uriasa la Festivalul Mamaia A spus ca un celebru cantaret roman a murit desi acesta e in viata Bascalia asta ce este
Corina Chiriac, greșeală majoră la Festivalul Mamaia. A vorbit la trecut de un artist cunoscut, chiar dacă acesta trăiește. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Corina Chiriac este în atenția oamenilor după o gafă uriașă pe care a făcut-o la Festivalul Mamaia. A spus că un celebru cântăreț român a murit, deși acesta e în viață. Cum a reacționat vedeta la această „bășcălie”.

Corina Chiriac, greșeală majoră la Festivalul Mamaia. A vorbit la trecut de un artist cunoscut, chiar dacă acesta trăiește

Corina Chiriac a recurs la o greșeală majoră la Festivalul Mamaia. Vedeta a vorbit la trecut de un artist cunoscut, chiar dacă acesta trăiește și are 78 de ani. Solistul vocal și artistul român nu a fost prezent la evenimentul reluat după o pauză de 11 ani.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a vorbit cu mare regret despre cântăreții care nu mai sunt printre noi, evocând câteva amintiri. Într-una dintre ele l-a adus în discuție și pe Cornel Constantiniu, care suferă de 30 de ani de Parkinson.

„Eram în mașină, la repetiție la festival… În mașină erau Dan Spătaru, Aurelian Andreescu, Cornel Constantiniu și eu… Dumnezeu să îi odihnească!”, a spus cântăreața pe scena Festivalului Mamaia, scrie viva.ro.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nimeni nu a remarcat greșeala solistei de muzică ușoară. Și aceasta nu este singura eroare făcută de co-prezentatoarea evenimentului. Corina Chiriac a greșit inclusiv anul în care cunoscutul solist a luat marele premiu la Mamaia.

Se întâmpla în anul 1971, nicidecum în 1973. La momentul respectiv Cornel Constantiniu a cântat împreună cu Dida Drăgan. Cei doi au fost acompaniați de orchestra lui Sile Dininu și au interpretat melodia „N-aţi văzut o fată?” de Alexandru Mandy.

ADVERTISEMENT
Cornel Constantiniu, artist român
Cornel Constantiniu, artist român. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Cornel Constantiniu, premiat de multe ori la Festivalul Mamaia

„Nu are nimic de comentat și de declarat. Cornel a zis o singură vorbă, el care nu bârfește și n-a bârfit niciodată în viața lui… Și a spus: «Dar bășcălia asta ce este?». Atât a spus, Cornel!

El altă vorbă nu a spus. Și cred că a spus tot cu asta”, a spus Domnița, soția lui Cornel Constantiniu, pentru aceeași sursă. Cunoscutul artist a fost premiat de multe ori la Festivalul Mamaia, unde anul acesta a fost trecut în neființă.

ADVERTISEMENT

Aurelian Temișan, cel care a prezentat evenimentul alături de Liana Stanciu, a realizat abia a doua zi greșeala colegei sale, Corina Chiriac. Juratul emisiunii Te cunosc de undeva i-a transmis multă „sănătate” artistului.

Cine este Cornel Constantiniu

Cornel Constantiniu a învățat la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti, instituție pe care a absolvit-o în anul 1969. A urmat cursuri de perfecționare cu compozitoarea Camelia Dăscălescu.

Un an mai târziu solistul român debuta la concursul Steaua fără nume, fiind desemnat primul câştigător al trofeului. În 1971 a luat premiul I la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia, împreună cu Dida Drăgan.

Trofeul i-a fost înmânat la secţiunea interpretare, cu melodia „N-aţi văzut o fată?” de Alexandru Mandy. Pe lângă cariera muzicală a evoluat ca actor la Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași. A făcut parte din trupa Teatrului Muzical Ion Vasilescu din Bucureşti.

În 1982 Cornel Constantiniu a devenit solist al secţiei de estradă din Ansamblul Rapsodia Română. În mai 2002 i-a fost înmânat un premiu în cadrul Galei Muzicii Uşoare Româneşti „O zi printre stele” de Ministerul Culturii şi Cultelor.

ADVERTISEMENT