Fotbal intern

Cornel Dinu, atac devastator la adresa lui Gigi Becali: “Vindea brânză, acum e specialist în fotbal!”

03.02.2019 | 12:23
Cornel Dinu atac devastator la adresa lui Gigi Becali Vindea branza acum e specialist in fotbal

Cornel Dinu a lansat un atac devastator la adresa patronului FCSB, Gigi Becali. Fosta legendă a lui Dinamo a declarat că Gigi e principalul vinovat pentru rezultatul de egalitate dintre Dunărea şi FCSB (1-1) şi a sărit în apărarea lui Mihai Teja, abia adus pe banca roş-albaştrilor.

„Devine dramatic să constatăm ce se joacă la noi. Legat de FCSB și de partida lor de la Călărași… Noi vrem prea mult în toate domeniile. Ce pretenții să avem noi de la FCSB-ul ăsta, când proprietarul sau patronul vindea în trecut brânză, iar acum s-a găsit peste noapte mare specialist în fotbal? A plecat de la două kilograme de brânză în piață și acum învârte milioane.

Cornel Dinu, atac devastator la adresa lui Gigi Becali: "Vindea brânză, acum e specialist în fotbal!"
Gigi Becali, la Palat

Cornel Dinu, atac devastator la Gigi: “Îl are consilier pe Luţu, care ştie fotbal mai mult decât toţi la un loc!”

Nivelul în fotbalul românesc e foarte scăzut. Nu-l judecați pe Teja! Aici e un chilipir al băiatului ăstuia din Pipera. Îi place și lui fotbalul și exersează acum. Nu cereți de unde nu se poate da nimic. Lui îi place fotbalul, îl are consilier pe Luțu, care știe fotbal mai mult decât toți la un loc. Teja e un băiat bun, civilizat. El n-are hățuri, e prea civilizat pentru hărmălaia pe care o face băiatul ăsta din Pipera”, a declarat Cornel Dinu la digisport.

Gigi Becali a fost foarte furios la finalul confruntării de la Giurgiu şi a anunţat că toţi jucătorii sunt de vânzare: “Vând tot! Nu ai cum să faci faţă în Europa cu asemenea jucători. Eu vă spun ce văd şi nu îi critic. Să vă uitaţi la Nedelcu… hal de fotbalist! Îi vând pe toţi! Am şi dat telefon la impresari ca să îi vând. La revedere. A dat mingea numai în spate. Trebuie să fiu bolnav la cap să zic că pot să câştig titlul cu echipa asta. Dunărea Călăraşi a schimbat jumătate de echipă şi a jucat cum a jucat”, a spus Gigi Becali după meci.

 

Tags: