Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cornel Dinu, dezvăluiri teribile despre starea sa de sănătate: „Dacă mă vezi, zici că sunt Peneș Curcanul”

Cornel Dinu a vorbit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA despre problemele sale de sănătate, care nu-i mai permit ”Procurorului” să doarmă de ceva vreme.
23.12.2023 | 09:32
Cornel Dinu dezvaluiri teribile despre starea sa de sanatate Daca ma vezi zici ca sunt Penes Curcanul
Cornel Dinu, dezvăluiri teribile despre starea sa de sănătate: „Dacă mă vezi, zici că sunt Peneș Curcanul”
ADVERTISEMENT

Într-o intervenție la FANATIK SUPERLIGA, fostul mare fotbalist și antrenor a dezvăluit că nu este lăsat să doarmă din caua coxartrozei, o boală care afectează în general persoanele trecute de 50 de ani. În stilul său caracteristic, Cornel Dinu a făcut haz de necaz și s-a comparat cu ”Peneș Curcanul”, un celebru erou de război care a plecat pe front chiar și la o vârstă înaintată.

Cornel Dinu, dezvăluiri teribile despre starea sa de sănătate

”Eu nu dorm noaptea, sunt dat peste cap de o lună de zile. A fost o perioadă când ne țineam de urât (n.r. cu Mihai Stoichiță). Nu mai sunt ce am fost. S-a terminat. Cu organismul e cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

Dacă mă vezi zici că-s Peneș Curcanul, cum trag piciorul după mine. E coxartroză. M-a ținut 10 ani cu infiltrațiile și nu mai ține, vai de capul meu”, a transmis Cornel Dinu, încercând să facă haz de necaz.

Aflat în studioul FANATIK SUPERLIGA, oficialul FRF Mihai Stoichiță și-a îmbărbătat vechiul prieten. ”Bună dimineața domnul Dinu, e bine să spun așa? Să vin să-ți țin de urât? Eu tot așa te țin minte și tot așa te consider, că ai rămas poate mai mult decât ai fost. Și la mine, nu mai sunt ce am fost. Îmi propun anumite performanțe, dar nu mai pot să le fac. Vin și te iau cu mașina”, a transmis Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

Coxartroza este o boală frecventă în special în rândul pacienților din grupul de vârsta mijlocie și a bâtrinilor, manifestându-se, conform specialiștilor, ca și o patologie degenerativ-distrofică a articulației. O boală care nu are leac, dar care poate fi ținută sub control periodic cu renumitele ”infiltrații”, mai exact injectarea unui lichid în interiorul unei articulații, pentru a lua durerea pentru o perioadă finită de timp.

Cine a fost Peneș Curcanul, personajul la care face referire Cornel Dinu

Peneș Curcanul, personaj la care face referire ”Procurorul” Cornel Dinu este un faimos soldat din Vaslui, care a luptat în Războiul de Independență din 1877, precum și în Primul Război Mondial. Faptele sale de vitejie l-au inspirat pe marele poet Vasile Alecsandri, care i-a dedicat, astfel, poezia cu același nume: ”Peneș Curcanul”.

ADVERTISEMENT

Constantin Țurcanu pe numele său, eroul a fost rănit în sângeroasa bătălie de la Plevna, după care a ajuns într-un spital de campanie, împreună cu alți soldați. Aici, Constantin Țurcanu îl întâlnea pe poetul Vasile Alecsandri, un cunoscut om politic al vremii, pe lângă faptul că era o personalitate literară, studiată acum în școli.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat)

Cornel Dinu, despre starea sa de sănătate

ADVERTISEMENT