Fotbal intern

Cornel Dinu, reacție incredibilă despre Gigi Becali. Cum a ajuns să-l laude și să-l vadă numărul 1. Exclusiv

13.01.2021 | 21:12
Cornel Dinu reactie incredibila despre Gigi Becali Cum a ajuns sal laude si sal vada numarul 1 Exclusiv
Cornel Dinu și Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Omul care se confundă cu istoria clubului Dinamo, Cornel Dinu, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că o vede pe FCSB drept favorită certă la titlu în Liga 1! De asemenea, fostul antrenor l-a lăudat pe Gigi Becali. 

Cornel Dinu îl laudă pe Gigi Becali, despre care spune că a luat o decizie inspirată atunci când a ales să se bazeze pe jucători români foarte tineri. De altfel, FCSB are în lot doar români, cu excepția lui Soiledis și Risto Radunovic.

ADVERTISEMENT

„Mister” crede că este de apreciat ceea ce a reușit să facă Gigi Becali cu echipa roș-albastră și anunță că FCSB este favorită la titlu. Cu toate acestea, Dinu ironizează modul în care patronul echipei antrenate de Petrea a încercat să gestioneze aducerea lui Haruț.

Cornel Dinu, reacție incredibilă despre Gigi Becali: „„Fecesebecaliuța” are șanse mari de a câștiga campionatul”

Deși se confundă cu istoria lui Dinamo, Cornel Dinu a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că o vede pe FCSB drept principală favorită la titlu în acest sezon. Roș-albaștrii sunt liderii la zi ai campionatului, iar Toni Petrea așteaptă cu încredere partida cu Astra Giurgiu, prima din returul competiției interne.

ADVERTISEMENT

„Mister” l-a atacat de multe ori, de-a lungul timpului, pe șeful rivalei FCSB, însă crede că acesta merită lăudat pentru strategia pe care a adoptat-o. În acest sezon, doar doi străini au ajuns să fie legitimați la gruparea roș-albastră.

Este vorba despre Aris Soiledis și Risto Radunovic, croatul adus de la Astra Giurgiu. Cornel Dinu crede că strategia lui Becali de a miza pe români de perspectivă va da roade.

ADVERTISEMENT

„(…) Din actualele „primele trei”, „Fecesebecaliuța” are mari șanse de a câștiga campionatul după ceva ani, „dăcât” vreo cinci… Sper să nu fiu „alintat” de sutele de mii de „câini roșii” pentru această afirmație….În educația generației mele nu era ură când jucam cu Steaua, cu Universitatea Craiova, cu Rapid sau cu alte formații de frunte de la noi.

Doar competiție încărcată de ambiție, din care trebuia să câștigăm, într-un climat de respect și prietenie adevărată între jucători, atât pe teren, cât ți în afara lui. În două cuvinte „altă educație”. Și un nivel al evoluțiilor cu nimic mai prejos decât era în lumea bună a fotbalului de pretutindeni.

ADVERTISEMENT

Sigur, fosta Steaua, FCSB acum, nu are apărarea CFR-ului, cu doar 6 goluri primite în 15 etape. Dar e mai echilibrată în compartimente, chiar dacă suferința în „axila” centrală defensivă este vizibilă. Cred în lauri pentru trupa lui Gigi Becali și Vali Argăseală și pentru că „aruncă” pe teren numai români, talentați – da, mai avem! -, asumându-și toate riscurile tinereții acestora”, a spus Dinu.

  • FCSB este lider în Liga 1, la 1 punct peste U Craiova și cu un meci în minus;
  • Risto Radunovic și Aris Soiledis sunt singurii străini din tabăra roș-albaștrilor.

Ironie despre situația contractelor: „N-am fi noi dacă n-am practica șmecherii reprobabile”

Transferul lui Denis Haruț de la FC Botoșani la FCSB a fost foarte aproape să se perfecteze, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Totul a picat, însă, din cauză că Gigi Becali voia să îi impună fundașului dreapta un contract în alb, care l-ar fi putut ține la liderului Ligii 1 până în 2027!

Cornel Dinu a ironizat situația, pe care a catalogat-o drept o „șmecherie reprobabilă”. Cu toate acestea, „Mister” crede că păcatul lui Gigi Becali poate fi trecut cu vederea, în contextul strategiei adoptate de FCSB, bazată pe jucători români tineri.

„Lăsând uitării, prin nerepetare, practica ilegală, dubioasă a contractelor de care s-a vorbit atât în ultimele zile. Sigur, n-am fi noi dacă n-am practica șmecherii reprobabile”, a mai spus Dinu.

  • 7 ani de contract voia să îi ofere Gigi Becali lui Denis Haruț;
  • Doar pe 5 ani ar fi fost fotbalistul de la FC Botoșani dispus să semneze.

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,97 este cota pentru „total goluri: 2-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: