Sport

Dan Șucu i-ar fi decis soarta lui Daniel Niculae la Rapid: ”Nu mai e nimic de făcut”

Situația lui Daniel Niculae la Rapid este tot mai complicată și din ce în ce mai multe voci spun că Dan Șucu i-ar fi decis deja soarta președintelui.
26.04.2024 | 18:35
Dan Sucu iar fi decis soarta lui Daniel Niculae la Rapid Nu mai e nimic de facut
Situația lui Daniel Niculae la Rapid este tot mai complicată și din ce în ce mai multe voci spun că Dan Șucu i-ar fi decis deja soarta președintelui. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După ce a fost reținut pentru câteva ore în scandalul materialelor pirotehnice introduse în incinta stadionului Giulești, oficialul rapidist a mai primit o lovitură. Parchetul de pe lângă Tribunalul București a anunțat urmărirea penală în cazul său.

Daniel Niculae va fi dat afară de la Rapid de Dan Șucu

Nemulțumit de rezultatele sportive înregistrate de Rapid în acest sezon, Dan Șucu pregătise deja o mutare pentru Daniel Niculae. Acesta urma să coboare din funcția de președinte în cea de director sportiv.

ADVERTISEMENT

Doar că ultimele vești de la Parchet în dosarul ”Pyro” l-au făcut pe acționarul majoritar să ia o decizie mult mai dură. Nicolae Cristescu, fostul acționar de la Rapid, a anunțat că Niculae ar urma să părăsească gruparea ”alb-vișinie”.

”Îmi pare rău, e o acuzație extrem de gravă, dacă se confirmă, nu mai e nimic de făcut. Din ce știu, nu se mai poate să rămână în club, ar pune clubul într-o imagine proastă, ar defavoriza imaginea.

ADVERTISEMENT

Era deja mutat ca director sportiv și ar fi fost o mutare bună, în contextul venirii lui Dani Coman ca președinte. Coman ar face un tandem de vis cu Marius Șumudică”, a declarat Cristescu, pentru gsp.ro.

De ce i s-a schimbat încadrarea lui Daniel Niculae

Dan Șucu a anunțat că va avea loc o ședință în care se va dezbate noua calitate pe care Daniel Niculae a căpătat-o în dosarul „Pyro” de la Rapid. Totuși, acționarul majoritar din Giulești susține că problemele principale ale clubului în acest moment sunt cele de natură sportivă.

ADVERTISEMENT

”Am văzut ce a apărut legat de acel dosar. Vom avea o ședință, în care vom discuta și despre acest lucru. Deocamdată mai poate aștepta până la ședința de săptămâna viitoare, când vom dezbate și acel subiect. Prioritatea noastră este latura sportivă”, a spus Șucu.

Daniel Niculae, care acum riscă să ajungă după gratii, a luat în derâdere dosarul în care este inculpat, iar acest lucru l-a costat scump pe președintele Rapidului. Afirmațiile sale i-au deranjat teribil pe procurori.

ADVERTISEMENT

Pe lângă schimbarea calității de la suspect la inculpat al lui Daniel Niculae în dosar, procurorii au anunțat că Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, șeful Peluzei Nord a Rapidului, ar putea rămâne în continuare după gratii.

ADVERTISEMENT