Life

Cornel Ilie și Lidia Buble, despre presupusa relație: “Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt”

05.10.2020 | 16:03
Cornel Ilie si Lidia Buble despre presupusa relatie Suntem gemeni practic stim totul unul despre celalalt
ADVERTISEMENT

Lidia Buble și Cornel Ilie au ajuns în vizorul fanilor după lansarea unei noi piese împreună. Aceștia au speculat o posibilă relație amoroasă între artiști după ce videoclipul i-a înfățișat în ipostaze tandre.

Cei doi au avut ocazia să vorbească despre acest lucru în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la Pro TV. Ambii au negat că ar exista vreo relație amoroasă între ei, specificând că sunt doar buni prieteni.

ADVERTISEMENT

„Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta”, a declarat Lidia în cadrul emisiunii de mai sus, scrie libertatea.ro.

Lidia Buble și Cornel Ilie, reacții după speculațiile cu privire la o eventuală relație între ei

Conel Ilie a negat și el zvonurile, însă fără să dea vreo informație suplimentară. „Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cântec, atât!”, a spus el, în cadrul emisiunii televizate.

ADVERTISEMENT

Artiștii au lăsat loc de interpretări după apariția videoclipului piesei “Vino, du-te”, iar fanii au reacționat cu repeziciune. „Sunteți o pereche frumoasă în videoclip, poate și în realitate?”, „ori sunteți prea buni actori, ori ceva, ceva este!!”,

„Sunteți superbi împreună! Vă admir pe amândoi, îmi place ce cântați! Sunteți Gemeni, ca și mine!! Versurile melodiei zici că ne descrie zodia!! Mi-ar plăcea să formați un cuplu, în cele din urmă, ați fi perfecți!!!” sunt câteva din comentariile în care fanii și-au lăsat imaginația să vorbească.

ADVERTISEMENT

Atât Lidia, cât și Cornel, au trecut prin despărțiri destul de proaspete. Artista a încheiat relația pe care o avea cu Răzvan Simion, iar solistul de la Vunk a divorțat și el recent. În urma acestor informații, gurile rele au speculat și că Buble ar fi fost motivul pentru divorțul cântărețului.

„Nu crezi că ești cam apropiată de el. No hate“, „distrugătoare de căsnicii dacă se confirmă că e cu el. Degeaba pozezi atât de credincioasă dacă desparți deja 2 familii cu copii”, „sper să nu mă dezamăgești, nu vreau să cred că ești cu Cornel.”

ADVERTISEMENT

„Cornel Ilie e ‘puțin’ însurat și are copii. Nu cred că Lidia își dorește ca istoria să se repete”, „frumoasă piesa! Sperăm doar să nu fie altă familie pe care o desparți..ești prea faină și mult mai matură acum ca să se repete istoria”, sunt doar câteva exemple de mesaje dezaprobatoare apărute în mediul virtual.

ADVERTISEMENT