Sport

Corvinul Hunedoara – CFR Cluj 4-0, în sferturile Cupei României Betano. Umilință totală pentru echipa lui Adrian Mutu

Vezi aici cele mai importante faze VIDEO din Corvinul Hunedoara - CFR Cluj. Corvinul învinge categoric și aplică o umilință teribilă celor de la CFR Cluj.
02.04.2024 | 20:20
Corvinul Hunedoara  CFR Cluj 40 in sferturile Cupei Romaniei Betano Umilinta totala pentru echipa lui Adrian Mutu
Corvinul Hunedoara - CFR Cluj se joacă marți, în sferturile de finală ale Cupei României Betano. Sursa foto: colaj Fanatik, SportPictures.eu
ADVERTISEMENT
02-04-2024
15:27

Echipele de start

VEZI AICI VIDEO CU GOLURILE PARTIDEI

Final de meci! 

Min 90+2: GOOOL!!! Corvinul face 4-0 după golul lui Pop. 

Min 67: GOOOL!!! Corvinul face spectacol. Pârvulescu înscrie un gol fenomenal de la 25 de metri, lateral stânga, direct în colțul lung la vinclu. 

Min.63: Tot hunedorenii sunt cei care dețin controlul meciului, CFR-ul este fără reacție până în acest moment. 

Min. 50: GOOOL!!! Corvinul își mărește avantajul! Coman înscrie împotriva fostei sale echipe din pasa lui Lupu. 

Min 45+6: Pauză! 

Min. 44: GOOOL!!! Corvinul deschide scorul prin fundașul Lică. Acesta îl execută pe Sava din șase metri, în urma unui corner. Atmosferă spectaculoasă la Hunedoara. 

Min 26: Michael scapă singur cu Lefter, dar portarul gazdelor intervine salvator și respinge în corner. Din cornerul rezultat, Muhar trimite mingea în bară cu o lovitură de cap. 

Min 23: Hunedorenii pun sub presiune defensiva clujenilor. 

Min 10: CFR Cluj rămâne în 10 oameni. Tachtsidis este eliminat pentru o lovitură aplicată unui adversar. 

A început partida după ce Mircea Lucescu a dat lovitura de începere

Corvinul Hunedoara: Lefter – Velisar, Lică, Manolache, Iacob – Hrezdac, Bradu – Neacșa, Lupu, Pîrvulescu – Coman. Rezerve: Blaga, Pop, Nicolae, Ion, Chindriș, Hergheligiu, Câmpan, Mitran, Predică. Antrenor: Florin Maxim

CFR Cluj: Sava – Manea, Mogoș, Boben,  Camora – Muhar, Keita, Tachtsidis – Deac, Michael, Otele. Rezerve: Hindrich, Alexandru, Mamic, Aussi, Filip, Fica, Falco, Serebe, Bîrligea. Antrenor: Adrian Mutu

02-04-2024
15:17

Materiale pirotehnice interzise, ascunse într-o groapă în incinta stadionului!

Jandarmeria a descoperit materiale pirotehnice interzise ascunse într-o groapă în interiorul stadionului, cu câteva ore înainte de startul meciului.

În jurul orei 15:00, la stadionul Michael Klein din Hunedoara au fost descoperite mai multe tipuri de articole pirotehnice într-o groapă săpată în dreptul sectorului peluzei.

În urma verificărilor efectuate de Jandarmerie, s-a constatat că un grup de suporteri a săpat groapa şi a ascuns materialele pirotehnice (baterii de artificii, petarde, fumigene, strobscoape).

Materiale pirotehnice Hunedoara
Jandarmeria a descoperit materiale pirotehnice interzise ascunse într-o groapă în interiorul stadionului din Hunedoara

Ziua de 2 aprilie vine cu un eveniment special pentru orașul Hunedoara și pentru fanii legendarului club din localitate. Corvinul Hunedoara – CFR Cluj se joacă de la 19:30 în sferturile de finală ale Cupei României Betano.

Corvinul Hunedoara – CFR Cluj, live video online, în sferturile de finală ale Cupei României Betano

Pentru a ajunge în sferturile de finală ale competiției, Corvinul le-a învins în grupa A pe Chindia Târgoviște (2-0), Sepsi Sf. Gheorghe (1-0) și Progresul Pecica (6-0).

ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a calificat după ce a făcut cinci puncte în grupa B, pe care a încheiat-o pe locul 2. Ardelenii au câștigat cu 3-1 la Alexandria și au obținut două remize, 1-1 în deplasare cu U Cluj și 0-0 pe terenul Rapidului.

Meciul Corvinul Hunedoara – CFR Cluj, din sferturi, se dispută într-o singură manșă, pe stadionul “Michael Klein“, din Hunedoara. Se anunță o prezență excelentă în tribune. 12.500 de oameni vor asista la meci. Printre ei, și Mircea Lucescu, Ioan Andone sau Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Corvinul Hunedoara – CFR Cluj

Meciul dintre Corvinul Hunedoara, echipă antrenată de Florin Maxim, și ardelenii aflați pe locul trei în SuperLiga, va fi transmis la televizor.

Partida poate fi urmărită pe canalele Digisport 1 și Prima Sport 1. În plus, puteți viziona meciul în format LIVE VIDEO și pe FANATIK.ro.

ADVERTISEMENT

Programul sferturilor Cupei României Betano

Partida de la Hunedoara este singurul meci al zilei, din sferturile de finală ale Cupei României Betano. Iată cum arată programul complet al acestei faze a competiției!

Marți, 2 aprilie

  • ora 19:30 Corvinul Hunedoara – CFR Cluj (Digisport 1, Prima Sport 1)

Miercuri, 3 aprilie

ora 18:00 FC U Craiova 1948 – FC Voluntari (Digisport 1, Prima Sport 1)
ora 21:00 U Cluj – Hermannstadt (Digisport 1, Prima Sport 1)

ADVERTISEMENT

Joi, 4 aprilie

ora 19:30 Universitatea Craiova – Oțelul Galați (Digisport 1, Prima Sport 1)

Cote pariuri la meciul Corvinul Hunedoara – CFR Cluj

Oaspeții sunt favoriți la obținerea victoriei la capătul celor 90 de minute. Cota pe 2 solist este 1,40. Remiza are cota 4,65, în timp ce 1 solist este cotat cu 8,25.

Pentru calificarea gazdelor în semifinale, cota este 4,90. Calificarea echipei lui Adrian Mutu, cel care visează la câștigarea trofeului, este cotată cu 1,18.

Corvinul Hunedoara – CFR Cluj, live stream, 19:30, Digisport 1, Prima Sport 1

Miza meciului este uriașă pentru ambele cluburi. Corvinul Hunedoara se află pe locul 3 în play-off-ul Ligii 2, însă nu are drept de promovare. Hunedorenii visează la premiul de 354.000 de euro oferit câștigătoarei competiției sau măcar la cei 114.000 de euro care vor reveni finalistei.

Ardelenii lui Adrian Mutu nu sunt deloc siguri de o calificare în Europa, din campionat. Ei sunt pe locul 3 actualmente, poziție care asigură calificarea la barajul pentru Conference League. Câștigarea Cupei României Betano le-ar permite să meargă direct în turul 1 preliminar al Europa League.

ADVERTISEMENT