Life

Cosmin Natanticu, înlocuitorul lui Nelu Cortea la iUmor, trecut ”glorios”: „Furam benzină”

Cosmin Natanticu, înlocuitorul lui Nelu Cortea la iUmor, a vorbit despre viața sa, așa cum nu a mai făcut-o niciodată până acum.
05.08.2023 | 18:35
Cosmin Natanticu inlocuitorul lui Nelu Cortea la iUmor trecut glorios Furam benzina
Cosmin Natanticu, noul jurat de la iUmor. Foto: Podcast Fain și Simplu/ YouTube
ADVERTISEMENT

Cosmin Natanticu, noul jurat de la iUmor, a făcut o serie de dezvăluiri despre trecutul său, unele pentru care ar putea fi arătat cu degetul de oameni.

Cosmin Natanticu, noul jurat de la iUmor, a bătut un bărbat într-o benzinărie

Umoristul a intrat în echipa de la Antena 1, ca înlocuitor al actorului Nelu Cortea, cel care a stat la masa juraților cu prietenul său, Cătălin Bordea, dar și cu Delia Matache și Cheloo.

ADVERTISEMENT

Cosmin Natanticu a vorbit, cu ocazia încorporării în proiectul iUmor, despre viața sa, în termeni pe care nu i-a mai făcut până acum. Unele dintre confesiunile făcute în podcastul „Fain și simplu” i-a amuzat pe prezentatorul Mihai Morar, dar și pe urmăritorii de pe YouTube.

„Lucram în bezinărie (n. red.: când s-a apucat de stand-up comedy). Apărusem la Bravo, bravissimo, la TVR și îți dai seama că ți se urcă la cap, vrei, nu vrei.

ADVERTISEMENT

Venea un domn la beninzărie, mai în vârstă, era evenimentul cu turnurile gemene din anii 2000. Mă uitam la televizor și nu îmi venea să cred ce se mai întâmplă și am turnat în pahar pe lângă. Atunci m-a înjurat de mamă și l-am lovit. I-am dat cu piciorul în piept, că murise recent și maică-mea”, a dezvăluit Cosmin Natanticu, noul jurat de la iUmor, pe YouTube.

„Furam benzină”

Vedeta de la Antena 1 și-a dat demisia de la beninzărie, spre dezamăgirea tatălui său. Umoristul a mărturisit că nu regretă experiența trăită la beninzărie, unde făcea bani frumoși.

ADVERTISEMENT

Mihai Morar l-a întrebat dacă obținea banii din bacșișuri, iar el a zis, fără perdea, că fura. „Furam, furam benzină, ce crezi? Nu era într-o rețea din asta mare. Erau doar câteva benzinării. Era o benzinărie particulară. TCM Oil, Tomescu Costică și Marian, poate mă văd oamenii ăia… E cum ieși din Petroșani și te duci spre Hațeg. E în ruină acum. Am pățit multe în benzinăria aia”, a povestit Cosmin Natanticu, uluind pe toată lumea.