Life

S-a trasat linia roșie la iUmor! Ce nu va accepta noul prezentator, Emi de la Noaptea Târziu

Emi de la Noaptea Târziu este extrem de fericit în rolul de prezentator iUmor, alături de colegul și prietenul său, Cuza.
04.08.2023 | 15:49
Sa trasat linia rosie la iUmor Ce nu va accepta noul prezentator Emi de la Noaptea Tarziu
Emi de la Noaptea Târziu, noul prezentator, alături de Cuza, al show-ului iUmor. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Prezentatorul iUmor, Emi de la Noaptea Târziu, a vorbit despre noul său rol, pentru FANATIK, explicând motivul principal pentru care a acceptat provocarea de la Antena 1.

Prezentatorul iUmor, Emi de la Noaptea Târziu, fan al show-ului înainte de a accepta provocarea de a fi la cârmă

De asemenea, artistul care s-a remarcat alături de Cuza în mai multe show-uri ale aceleiași stații tv a mai spus și care este linia roșie peste care nu se poate trece în ceea ce-l privește, atunci când se ajunge la glume!

ADVERTISEMENT

Știm că la iUmor, roast-urile fac de fiecare dată furori! Însă… care e limita când iei pe cineva la mișto? Emi de la Noaptea Târziu ne-a zis cum vede el anumite glume și care sunt situațiile pe care nu le-ar accepta, nici măcar de dragul artei sau al rating-ului!

Contactat de FANATIK, fostul concurent de la Te cunosc de undeva și Asia Express, a spus că nu s-a gândit prea mult înainte să accepte să semneze pentru show-ul iUmor.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care a spus „Da” fără prea mari ezitări este simplu! A fost dintotdeauna un fan al acestei emisiuni! De altfel, și în viața de zi cu zi, Emi știe să găsească fun-ul în orice situație. De asta a dat dovadă în cele două proiecte de anvergură în care a participat împreună cu Cuza.

Șerban Copoț și Dan Badea, înlocuiți de Emi și Cuza: „Am crezut din start că mi s-ar potrivi”

Emi și Cuza speră să facă față noilor lor roluri, după ce de la cârma iUmor au fost ”debarcați” Șerban Copoț și Dan Badea. Cel din urmă a dezvăluit recent că va rămâne la Antena 1 în cadrul unui proiect-surpriză.

ADVERTISEMENT

„Am acceptat provocarea de a prezenta iUmor, alături de prietenul meu Cuza, pentru că mi-a plăcut emisiunea dintotdeauna. Și, îți zic sincer, am crezut din start că mi s-ar potrivi”, a declarat Emi de la Noaptea Târziu pentru FANATIK.

Întrebat dacă a primit vreun sfat de la foștii prezentatori, Dan Badea și Șerban, Emi de la Noaptea Târziu a spus că nu poate dezvălui acest lucru, întrucât ține de culisele emisiunii. Cu alte cuvinte, înțelegem că va exista un moment interesant în ceea ce-i privește, poate chiar din primul episod. Rămâne, însă, de văzut, când show-ul va fi pe sticlă!

ADVERTISEMENT

Revenind la noul prezentator iUmor, colegul lui Cuza a spus ce fel de glume nu ar accepta niciodată. Are o linișe roșie clar stabilită, deși ține foarte mult la miștouri.

Prezentatorul iUmor a trasat linia roșie: „În rest, duce băiatul”

„Linia roșie apare în momentul în care glumele sunt făcute cu prost gust. Apare în momentul în care sunt făcute glume cu răutate și nefondate. În rest, chiar nu am treabă. Duc. Duce băiatul!”, a precizat Emi de la Noaptea Târziu pentru FANATIK.

iUmor ajunge la cel de-al 16-lea sezon și este unul din cele mai longevive show-uri de la Antena 1. Emisiunea a suferit câteva schimbări de-a lungul anilor. Unul din cei mai iubiți jurați, Mihai Bendeac, a încheiat orice legătură cu Antena 1, acesta fiind înlocuit de alte vedete cunoscute.

În ediția anterioară, în juriu s-au regăsit câștigătorii America Express, Nelu Cortea și Cătălin Bordea. Cortea, însă, din cauza programului foarte încărcat, a refuzat să mai facă parte din actualul sezon. Umoristul a fost, așadar, înlocuit de un alt actor de comedie, Cosmin Natanticu.

 

 

ADVERTISEMENT