Life

Victor Ciutacu îl umilește pe Mihai Morar: ”Săreai liniile de tramvai la oraș, să nu te curenteze”. De la ce a pornit scandalul

Victor Ciutacu îl înjosește pe Mihai Morar. Care este mărul discordiei dintre cei doi jurnaliști. Ce s-a întâmplat între ei.
07.06.2023 | 11:14
Victor Ciutacu il umileste pe Mihai Morar Sareai liniile de tramvai la oras sa nu te curenteze De la ce a pornit scandalul
Victor Ciutacu îl înjosește pe Mihai Morar. Care este mărul discordiei dintre cei doi jurnaliști. Ce s-a întâmplat între ei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Moderatorul emisiunii Punctul culminant de la România TV îl umilește pe colegul de la radio al lui Daniel Buzdugan. Prezentatorul susține că acesta din urmă sărea liniile de tramvai la oraș, să nu se curenteze. De la ce a pornit scandalul.

Victor Ciutacu îl înjosește pe Mihai Morar. Care este mărul discordiei dintre cei doi jurnaliști. Ce s-a întâmplat între ei

Victor Ciutacu îl înjosește pe Mihai Morar. Mărul discordiei dintre cei doi jurnaliști a pornit de la o postare făcută de moderatorul podcast-ului Fain și simplu, care s-a arătat deranjat când postul de televiziune România TV nu a citat una dintre conferințele sale.

ADVERTISEMENT

Pe sticlă a apărut o secvență cu preotul Vasile Ioana, omul de radio precizând că jurnaliștii nu au avut deloc „respect și demnitate față de munca de zile întregi a unei echipe”. De cealaltă parte, prezentatorul susține că sursa a fost citată inițial.

„Mihăiță, hai s-o lămurim și s-o reglăm bărbătește: podcastul tău a fost inițial citat. Din nefericire, însă, din cauză că fragmentul a fost difuzat în fereastră, nu în full, cum ar fi trebuit, nu s-a mai văzut, ceea ce nu ne scuză neatenția și superficialitatea.

ADVERTISEMENT

În plus, dacă voia cineva să te ascundă și să-ți dea jos laurii de pe frunte, te tăia la montaj, dar n-a făcut-o nimeni. Ai apărut, așadar, în prime time, pe postul de știri cu cea mai mare audiență.

Ar trebui, dacă ai avea conștiința adevăratei tale poziții în ierarhia valorilor, să fie o onoare pentru tine, să faci capturi, să le printezi și să le înrămezi. Am ales să difuzez bucata aia de podcast din două motive.

ADVERTISEMENT

Unu la mână, faptul în sine că un popă umple, cu bilete tăiate la intrare, Ateneul Român e o știre în sine. Doi la mână, Vasile Ioana, pe care-l cunosc de pe vremea când tu săreai liniile de tramvai la oraș, să nu te curenteze, chiar a spus lucruri mișto, cum a făcut-o și când cu referendumul pentru familie.

Nu-mi amintesc ca atunci să-ți fi stârnit vreun interes, mie da. Dacă nu doreai să fii preluat, ceea ce mă îndoiesc, având în vedere cât de ahtiat după popularitate ieftină ești, puneai restricții de copyright”, a scris Victor Ciutacu în online, transmite stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Victor Ciutacu și Mihai Morar, la cuțite

Victor Ciutacu a mai subliniat că Mihai Morar are numărul său de telefon de pe vremea când erau colegi la același post tv și că ar fi trebuit să-i dea un simplu apel pentru a rezolva lucrurilor. Prezentatorul nu a uitat de perioada în care colegul său făcea „emisiuni de înaltă ținută cu Adelina Pestrițu și cu eminente intelectuale gen Bianca Drăgușanu invitate”.

„Dacă te țin bretelele și ai ceva de reproșat sau de demonstrat, răfuiește-te cu mine, sunt băiat mare. Nu-mi jigni colegii. Oricare dintre ei e, profesional, la ani lumină distanță de tine, nu în favoarea ta”, a continuat vedeta de la România TV.

În aceeași notă, Victor Ciutacu a mai spus că Mihai Morar scrie mult, siropos și inconsistent, după ce ani la rând a „zgârmat la propriu prin rahat și lenjerii, te-ai rebranduit în PR financiar al doctorilor și popilor celebri și bei pe bani suc de aronia pe Facebook nu te face automat ziarist. Păstrează-ți statutul de saltimbanc, te prinde mai bine”, a încheiat Victor Ciutacu.

ADVERTISEMENT
Cât costă o plăcintă tradiţională la Târgul de Crăciun din Capitală
Cât costă o plăcintă tradiţională la Târgul de Crăciun din Capitală
Un singur club din SuperLigă nu a publicat un mesaj de Ziua Națională
Un singur club din SuperLigă nu a publicat un mesaj de Ziua Națională
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Gestul fostului soţ al Ronei Hartner pentru fiica lui, cu care nu ţinea...
Gestul fostului soţ al Ronei Hartner pentru fiica lui, cu care nu ţinea legătura, în ziua în care Rona Hartner a fost îngropată!
Victoria lui Putin pare posibilă pentru prima dată de când a declanșat războiul...
Victoria lui Putin pare posibilă pentru prima dată de când a declanșat războiul în Ucraina
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta...
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta cu care voia să fie îngropată
Viorica de la Clejani suferă de o boală cruntă. Avertismentul cumplit dat de...
Viorica de la Clejani suferă de o boală cruntă. Avertismentul cumplit dat de medici
Cine e românul care îl va interpreta pe Donald Trump în filmul „The...
Cine e românul care îl va interpreta pe Donald Trump în filmul „The Apprentice”
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la...
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la toată slujba. FOTO
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt...
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți”
Ce etnie avea, de fapt, Rona Hartner: „N-am vrut să spun, ca să...
Ce etnie avea, de fapt, Rona Hartner: „N-am vrut să spun, ca să nu fiu persecutată. Nu mă deranjează asocierea”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!