Life

Victor Ciutacu îl umilește pe Mihai Morar: ”Săreai liniile de tramvai la oraș, să nu te curenteze”. De la ce a pornit scandalul

Victor Ciutacu îl înjosește pe Mihai Morar. Care este mărul discordiei dintre cei doi jurnaliști. Ce s-a întâmplat între ei.
07.06.2023 | 11:14
Victor Ciutacu il umileste pe Mihai Morar Sareai liniile de tramvai la oras sa nu te curenteze De la ce a pornit scandalul
Victor Ciutacu îl înjosește pe Mihai Morar. Care este mărul discordiei dintre cei doi jurnaliști. Ce s-a întâmplat între ei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Moderatorul emisiunii Punctul culminant de la România TV îl umilește pe colegul de la radio al lui Daniel Buzdugan. Prezentatorul susține că acesta din urmă sărea liniile de tramvai la oraș, să nu se curenteze. De la ce a pornit scandalul.

Victor Ciutacu îl înjosește pe Mihai Morar. Care este mărul discordiei dintre cei doi jurnaliști. Ce s-a întâmplat între ei

Victor Ciutacu îl înjosește pe Mihai Morar. Mărul discordiei dintre cei doi jurnaliști a pornit de la o postare făcută de moderatorul podcast-ului Fain și simplu, care s-a arătat deranjat când postul de televiziune România TV nu a citat una dintre conferințele sale.

ADVERTISEMENT

Pe sticlă a apărut o secvență cu preotul Vasile Ioana, omul de radio precizând că jurnaliștii nu au avut deloc „respect și demnitate față de munca de zile întregi a unei echipe”. De cealaltă parte, prezentatorul susține că sursa a fost citată inițial.

„Mihăiță, hai s-o lămurim și s-o reglăm bărbătește: podcastul tău a fost inițial citat. Din nefericire, însă, din cauză că fragmentul a fost difuzat în fereastră, nu în full, cum ar fi trebuit, nu s-a mai văzut, ceea ce nu ne scuză neatenția și superficialitatea.

ADVERTISEMENT

În plus, dacă voia cineva să te ascundă și să-ți dea jos laurii de pe frunte, te tăia la montaj, dar n-a făcut-o nimeni. Ai apărut, așadar, în prime time, pe postul de știri cu cea mai mare audiență.

Ar trebui, dacă ai avea conștiința adevăratei tale poziții în ierarhia valorilor, să fie o onoare pentru tine, să faci capturi, să le printezi și să le înrămezi. Am ales să difuzez bucata aia de podcast din două motive.

ADVERTISEMENT

Unu la mână, faptul în sine că un popă umple, cu bilete tăiate la intrare, Ateneul Român e o știre în sine. Doi la mână, Vasile Ioana, pe care-l cunosc de pe vremea când tu săreai liniile de tramvai la oraș, să nu te curenteze, chiar a spus lucruri mișto, cum a făcut-o și când cu referendumul pentru familie.

Nu-mi amintesc ca atunci să-ți fi stârnit vreun interes, mie da. Dacă nu doreai să fii preluat, ceea ce mă îndoiesc, având în vedere cât de ahtiat după popularitate ieftină ești, puneai restricții de copyright”, a scris Victor Ciutacu în online, transmite stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Victor Ciutacu și Mihai Morar, la cuțite

Victor Ciutacu a mai subliniat că Mihai Morar are numărul său de telefon de pe vremea când erau colegi la același post tv și că ar fi trebuit să-i dea un simplu apel pentru a rezolva lucrurilor. Prezentatorul nu a uitat de perioada în care colegul său făcea „emisiuni de înaltă ținută cu Adelina Pestrițu și cu eminente intelectuale gen Bianca Drăgușanu invitate”.

„Dacă te țin bretelele și ai ceva de reproșat sau de demonstrat, răfuiește-te cu mine, sunt băiat mare. Nu-mi jigni colegii. Oricare dintre ei e, profesional, la ani lumină distanță de tine, nu în favoarea ta”, a continuat vedeta de la România TV.

În aceeași notă, Victor Ciutacu a mai spus că Mihai Morar scrie mult, siropos și inconsistent, după ce ani la rând a „zgârmat la propriu prin rahat și lenjerii, te-ai rebranduit în PR financiar al doctorilor și popilor celebri și bei pe bani suc de aronia pe Facebook nu te face automat ziarist. Păstrează-ți statutul de saltimbanc, te prinde mai bine”, a încheiat Victor Ciutacu.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink