Sport

Cosmin Olăroiu, eșec cu Al Sharjah în Supercupă! A mai ratat un trofeu, iar sezonul e ratat! Video

Cosmin Olăroiu a pierdut Supercupa, iar Al Sharjah, formația sa, se profilează a avea un sezon complet ratat, după performanțe slabe și în campionat, dar și în alte competiții.
13.04.2024 | 14:05
Cosmin Olaroiu esec cu Al Sharjah in Supercupa A mai ratat un trofeu iar sezonul e ratat Video
Cosmin Olăroiu, sezon cu multe eșecuri la Sharjah / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cosmin Olăroiu este un antrenor cu un nume „greu“ în Peninsula Arabiei, acolo unde și-a petrecut mare parte din carieră. Tehnicianul român a pierdut șansa unui trofeu cu Al Sharjah, după ce a fost scos și din Presidents Cup anterior.

Cosmin Olăroiu, rezultate mediocre în acest sezon în Emirate

Al Sharjah nu o duce foarte bine, iar sezonul este unul tot mai eșuat. Cu șanse minime de a prinde AFC Champions League, Al Sharjah ocupă poziția a 6-a în campionatul Emiratelor Arabe Unite.

ADVERTISEMENT

Speranțele arabilor se legau de Supercupa EAU/Qatar, care a avut loc la Doha, însă au fost spulberate de Al Arabi. Olăroiu a cedat în față formației lui Marco Veratti, scor 1-0, la capătul unui meci dominat sensibil de formația sa.

Singurul gol al partidei a sosit în minutul 58, atunci când tunisianul Youssef Msakni a adus-o în avantaj pe Al Arabi. Formația lui Olăroiu nu a mai fost în stare să marcheze, iar Al Sharjah pierde un nou trofeu.

ADVERTISEMENT

Înfrângerea este cu atât mai usturătoare întrucât Al Arabi nu este o forță în Qatar în acest sezon. Al Arabi ocupă poziția a 5-a, cu șanse minime la Liga Campionilor Asiei, însă a obținut calificarea în detrimentul românului.

Eliminarea din Presidents Cup încă se resimte

În urmă cu o lună și jumătate, Al Sharjah părăsea și Presidents Cup în sferturile competiției. Cosmin Olăroiu, care l-a cucerit pe Florin Gardos, a fost eliminat din competiție în detrimentul lui Shabab Al-Ahli Dubai, într-un meci cu 7 goluri!

ADVERTISEMENT

Formația tehnicianului român a pierdut cu 4-3 duelul cu trupa din Dubai într-un meci de infarct. Al-Ahli Dubai a întors scorul de la 2-1 și a dat lovitura finală în minutul 83, atunci când Igor da Cruz i-a răspus.

Eșecul nu a fost atât de dureros ca cel recent cu Al Arabi, întrucât formația din Dubai se află pe locul secund în campionatul emiratelor. De asemenea, Olăroiu, care a fost aproape de o revenire în Europa, nu i-a mai învins pe Al-Ahli Dubai de peste 1 an și jumătate, din septembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut ce poziție va ocupa la final formația lui Olăroiu, cu 8 etape rămase de disputat. Programul nu este unul extrem de dificil, având de disputat partide majoritar cu cluburi din a doua jumătate a clasamentului.

ADVERTISEMENT