Life

Cosmin Seleși, în ”echipa” lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite! Surpriză uriașă pentru fani

Cosmin Seleși a făcut echipă cu Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite la un festin culinar care a avut loc azi, 25 iunie 2023.
25.06.2023 | 20:26
Cosmin Selesi in echipa lui Catalin Scarlatescu de la Chefi la cutite Surpriza uriasa pentru fani
Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite a gătit împreună cu Cosmin Seleși. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cosmin Seleși i-a dat o mână de ajutor lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite! Prezentatorul emisiunii „Batem palma” de la PRO TV ar putea fi oricând un bucătar bun în echipa juratului de la Antena 1.

Cosmin Seleși a gătit cu Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, la un local de lângă pădurea Snagov

Cătălin Scărlătescu a postat câteva clipuri și fotografii de la evenimentul culinar la care a participat duminică, 25 iunie 2023, unul de la care nu a lipsit Cosmin Seleși.

ADVERTISEMENT

Cele două vedete i-au surprins pe fani cu preparate delicioase, într-un local cu ștaif din Snagov. N-au lipsit tradiționalele grătare din din diferite tipuri de carne! Evident, au fost servite și celebrele scoici marca Scărlătescu.

Evenimentul a fost anunțat din timp pentru cei care au vrut să deguste din bunătățile preparate de Cătălin Scărlătescu. Maestrul culinar a adus, așadar, la Snagov din spiritul grecesc, de la mâncare până la muzică.

ADVERTISEMENT

„Duminică, 25 Iunie ne vedem la Jubile Forest pentru un brunch de neuitat! Mâncare grecească, live cooking cu Chef Cătălin Scarlatescu și multe alte surprize”, au scris organizatorii ospățului pe pagina pe Instagram.

cătălin scărlătescu
Cătălin Scărlătescu și Cosmin Seleși, ospăț grecesc în Snagov. Foto: Instastory

„Băieții au dat drumul la treabă”

Cătălin Scărlătescu, așa cum spuneam, a pus câteva filmulețe pe rețeaua de socializare. Într-unul din videoclipuri, cel care învârte mâncarea este Cosmin Seleși: „Băieții au dat drunul la treabă!”.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Chefi la cuțite este tot mai solicitat, la diferite evenimente de acest tip, în urma notorietății pe care a căpătat-o făcând parte din producția de la Antena 1.

Scărlătescu are și propria sa afacere în domeniul gastronomic, dincolo de faptul că gătește live pentru fani și nu numai. De curând, acesta a gătit și la Galați, orașul din care vine iubita sa, Doina Teodoru. În orașul de lângă Dunăre a participat la un eveniment pe care l-a prezentat Andrei Ștefănescu, colegul său de trust.

ADVERTISEMENT

Așadar, în afara filmărilor de la Antena 1 și a escapadelor prin Delta Dunării, unde merge la pescuit, Cătălin are treabă serioasă pe tot parcursul verii. Lumea cere tot mai mult să guste din rețetele sale, în toate colțurile țării.

 

ADVERTISEMENT