Life

Cătălin Scărlătescu, mai slab ca niciodată. Cum arăta juratul de la Chefi la Cuțite acum 10 ani, când puțini îl cunoșteau

Cătălin Scărlătescu, mai slab ca oricând. Ce înfățișare avea juratul de la Chefi la cuțite în urmă cu 10 ani. Puțini îl recunosc.
18.06.2023 | 17:47
Cătălin Scărlătescu, mai slab ca oricând. Ce înfățișare avea juratul de la Chefi la cuțite în urmă cu 10 ani. Puțini îl recunosc. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul finalist de la America Express, mai slab ca niciodată. Cum arăta juratul emisiunii culinare de la Antena 1 acum 10 ani, când puțini îl cunoșteau. Vedeta era complet schimbată față de imaginea pe care o afișează în prezent.

Cătălin Scărlătescu, mai slab ca oricând. Ce înfățișare avea juratul de la Chefi la cuțite în urmă cu 10 ani. Puțini îl recunosc

Cătălin Scărlătescu a reușit să slăbească destul de mult în ultima perioadă, dar tot nu a ajuns la greutatea pe care o avea în trecut. În urmă cu 10 ani juratul de la Chefi la cuțite era mai slab ca oricând, înfățișarea sa fiind una diferită.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv nu era atât de celebru și nu semnase cu MasterChef, de la Pro TV. Vedeta avea contract cu postul de televiziune Paprika TV, unde le prezenta telespectatorilor diferite preparate culinare.

„Ești incomparabil. Limbajul și momentul, sincron perfect”, „Era sobru rău aici față de acum”, „Plăcută reîntâlnire”, sunt câteva dintre reacțiile internauților de pe contul de Youtube al vedetei de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

În anul 2013 Cătălin Scărlătescu era mult ca slab decât acum și nu avea deloc barbă. Într-o imagine distribuită pe social media le-a arătat fanilor și cum arăta la vârsta de 18 ani, în perioada în care România era închisă din multe puncte de vedere.

Tot pe social media a publicat și o poză din bucătărie. De această dată bucătarul de la Antena 1 avea cioc și juca golf în localul în care lucra. Pe post de minge era o ceapă galbenă, cheful amuzându-se alături de colegii săi.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, schimbări în alimentație

Cătălin Scărlătescu a cântărit până de curând 148 de kilograme, dar a făcut schimbări radicale în alimentație. Cheful crede că fluctuațiile de greutate au început pentru că mereu era nevoit să guste din preparatele culinare pe care le pregătea la restaurant sau în emisiuni.

În cele din urmă juratul de la Chefi la cuțite a luat decizia să renunțe la anumite alimente, printre acestea numărându-se pâinea. Celebrul bucătar nu și-a făcut operație de micșorare a stomacului, ci doar s-a ambiționat să slăbească.

ADVERTISEMENT

„Pe vremuri, lumea îmi zicea Marele Alb. Cum de ce? Păi eram gras ca un porc. De acolo vine Marele Alb. Nu știi ce e Marele Alb? Aveam 148 de kilograme și eram foarte gras”, a declarat Cătălin Scărlătescu, notează impact.ro.

ADVERTISEMENT