Life

Cosmina Păsărin are planuri de căsătorie? Ce anunț a făcut frumoasa brunetă

Cosmina Păsărin vrea să se mărite? Ce veste are vedeta despre legătura amoroasă cu DJ Alex Gully, în vârstă de 36 de ani.
20.09.2023 | 11:45
Cosmina Pasarin are planuri de casatorie Ce anunt a facut frumoasa bruneta
Cosmina Păsărin vrea să se mărite? Ce veste are vedeta despre legătura amoroasă cu DJ Alex Gully. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumita actriță (40 de ani) are planuri de căsătorie? Ce anunț a făcut frumoasa brunetă de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un artist mai mic decât ea cu 4 ani. E mai fericită ca niciodată.

Cosmina Păsărin vrea să se mărite? Ce veste are vedeta despre legătura amoroasă cu DJ Alex Gully

Cosmina Păsărin vrea să se mărite? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun foarte multe persoane în ultima perioadă. O veste venită din partea vedetei despre legătura amoroasă cu DJ Alex Gully a lămurit această curiozitate.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea nu a simțit niciodată presiunea de a ajunge în fața altarului și este foarte liniștită din acest punct de vedere. Actrița nu a făcut un scop din asta și nu a reprezentat o miză importantă pentru ea în plan personal.

„Eu nu sunt o persoană care s-a gândit la acest aspect sau la această etapă a vieții (n.r. la căsătorie) de-a lungul timpului. De ce? Nu știu să îți spun. Pur și simplu cred că așa sunt construită.

ADVERTISEMENT

Nu am vrut să fac neapărat acest pas și tocmai de aceea, acum cu atât mai mult sunt mai liniștită din punctul ăsta de vedere, pentru că nu e ceva ce simt că trebuia să fac și nu am făcut”, a mărturisit Cosmina Păsărin pentru Antena Stars.

Cosmina Păsărin, îndrăgostită lulea

„E ok așa, adică e perfect în regulă. A nu se înțelege că eu am o problemă în general cu căsătoria. Ba chiar sunt și momente când mă emoționez dacă, de exemplu, văd tineri căsătoriți sau văd imagini de la nunta cuiva.

ADVERTISEMENT

Nu e ceva ce mi-am dorit neapărat să trăiesc, adică în interior, pur și simplu, nu am acea trăire. Și da, este important de precizat că mai degrabă ai un parteneriat solid”, a completat Cosmina Păsărin, pentru aceeași sursă.

De asemenea, vedeta consideră că o relație funcționează ca la carte dacă există câteva elemente. Bruneta consideră că e important să aibă alături un partener cu care se înțelege, cu care rezonează și cu care să fie compatibilă.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, actrița spune că nu se grăbește să se căsătorească pentru că trebuie și pentru că așa spune societatea. Cosmina Păsărin e fericită cu alegerile făcute și asta se vede cu ochiul liber din felul în care trăiește.

ADVERTISEMENT