Life

De ce și-a luat Otilia Bilionera apartament în București, deși a anunțat că face nunta în Turcia: „M-am mutat deja”

Otilia Bilionera a luat o decizie neașteptată la numai o lună de când s-a logodit cu iubitul turc. A făcut o achiziție substanțială.
06.09.2023 | 15:00
De ce sia luat Otilia Bilionera apartament in Bucuresti desi a anuntat ca face nunta in Turcia Mam mutat deja
Otilia Bilionera și-a cumpărat apartament în București. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La o lună după ce a fost cerută în căsătorie de iubitul turc, Otilia Bilionera a luat o decizie neașteptată. Fosta concurentă de la Survivor România și-a cumpărat apartament în București și a explicat de ce a explicat de ce.

Otilia Bilionera și-a cumpărat apartament în București

Otilia Bilionera traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. La începutul lunii august a anunțat în mediul online că a fost cerută în căsătorie de iubitul turc, nu oricum, ci cu o bijuterie spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă are planuri serioase de viitor și chiar s-a apucat să planifice nunta, vedeta a luat o decizie surprinzătoare. După ce s-a plâns în trecut, când se judeca cu fostul impresar într-un proces de sute de mii de euro, că stă cu chirie, fosta concurentă de la Survivor România și-a cumpărat propria locuință.

Este vorba despre un apartament în Pipera. Și deși s-a mutat deja în Turcia, vedeta își dorește să aibă un loc în care să stea de fiecare dată când vine în România, dat fiind faptul că mai are multe proiecte în desfășurare în țară.

ADVERTISEMENT

„Da, m-am mutat deja în noul apartament. Eu mi-am cumpărat doar ca să am unde să stau când vin în București. Nu e neapărat un apartament mare, e mai micuț, așa mai practic, dacă nu e locuibil, îți dai seama, dar e frumos.

L-am amenajat frumos, e într-o zonă frumoasă, în Pipera, e aproape de orice. A fost destul de scumpuț, dar e bine că am avut de unde”, a declarat Otilia Bilionera pentru spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Vrea să facă nunta în Turcia

Cât despre nuntă, Otilia Bilionera a declarat recent că cel mai probabil aceasta va avea loc în viitorul apropiat, dar nu în România. Pentru că logodnicul său nu are viză și nu poate veni în țară, se gândește să se căsătorească în Turcia.

„O să discutăm, o să vorbim și cu părinții mei și să stabilim o dată toți împreună. Nu știu dacă va fi anul asta, posibil să fie. Nunta probabil va fi acolo, în ceea ce privește rochia de mireasă nu știu.

ADVERTISEMENT

Nu sunt eu foarte pompoasă cu chestiile astea, dar nunta să fie tradițională, tradițional turcească, că vrem să o facem acolo. Probabil vom face și o masă aici că nu putem să aducem rudele din Moldova în Turcia, că nu vine nimeni acolo”, a spus Otilia Bilionera pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT