Life

Cosmina și Alin de la Mireasa, anunț important pentru fani. Ce au transmis cei doi

Cosmina Popa și Alin Georgescu, foștii concurenți ai emisiunii „Mireasa” de la Antena 1, nu au uitat de cei care i-au votat în timpul reality show-ului moderat de Simona Gherghe.
08.08.2021 | 16:01
Cosmina si Alin de la Mireasa anunt important pentru fani Ce au transmis cei doi
Cosmina și Alin de la Mireasa, anunț important pentru fani. Ce au transmis cei doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cei doi participanți ai show-ului matrimonial au părăsit casa Mireasa de ceva vreme, dar continuă să se gândească la susținătorii lor. Acesta este și motivul pentru care au făcut un anunț important pentru fani.

Mai exact, Cosmina și Alin împărtășesc viața de cuplu nu numai alături de familie și prieteni apropiați, ci și față de fani, cu care reușesc să se întâlnească în diferite orașe din țară.

ADVERTISEMENT

După ce au plecat la Brașov pentru a se întâlni cu un cuplu din emisiunea Mireasa, iată că au ajuns în Oradea, unde cei care i-au plăcut în timpul lunilor în care au apărut pe micile ecrane i-au putut vedea în carne și oase.

Cosmina și Alin, cu gândul la susținătorii lor. Ce au scos la iveală concurenții de la Mireasa

„Suntem la Oradea. De la 15:00 la 16:30 o sa fim la Vulturul Negru dacă vreți să ne întâlnim”, este mesajul lăsat de fosta concurentă de la Antena 1, pe Instagram, în urmă cu o zi.

ADVERTISEMENT

Așadar, toți cei care își doresc să îi întâlnească și să stea de vorbă cu ei îi pot găsi în plimbările pe care le fac în ultima perioadă, asta pentru că vizitele au și scopul de a se vedea cu fanii.

Oamenii care i-au îndrăgit pe parcursul reality show-ului s-au bucurat enorm de inițiativa lor, Cosmina și Alin fiind întrebați mereu când ajung într-un oraș sau altul.

ADVERTISEMENT

Cei doi foști participanți de la Mireasa sunt foarte deschiși și recunoscători că au fost urmăriți de oameni vreme de luni bune la televizor.

Cosmina și Alin, foști concurenți de la Mireasa s-au logodit

Cosmina și Alin nu au format un cuplu încă de la începutul emisiunii, dar au reușit să plece acasă împreună. Cei doi au o relație foarte reușită, asta pentru că au ajuns să se logodească într-un timp foarte scurt.

ADVERTISEMENT

„1 AUGUST!!! Astăzi este o zi SPECIALĂ… Orice sfârșit are un început, pe bune! Finala Mireasa fix de ziua mea de naștere.

Și un nou început cu o persoană alături. O experiență unică pe care nu mă așteptam s-o duc până la final. Însă pe final a fost ceea ce numesc eu frumos și apogeul emisiunii Mireasa.

Pe final am întâlnit-o pe fata asta frumoasă și cu un caracter frumos care îmi este deja LOGODNICĂĂĂĂĂ🔥🔥🔥”, a scris Alin în mediul virtual.

ADVERTISEMENT