Sport

Costel Gâlcă știe rețeta succesului pentru derby-ul Rapid – Universitatea Craiova: „Așa va fi mult mai ușor”

Costel Gâlcă le-a pus gând rău giuleștenilor, iar antrenorul Universității Craiova știe rețeta succesul pentru derby-ul cu Rapid București.
29.04.2024 | 09:20
Costel Galca stie reteta succesului pentru derbyul Rapid  Universitatea Craiova Asa va fi mult mai usor
Costel Gâlcă știe rețeta succesului pentru derby-ul Rapid - Universitatea Craiova: „Așa va fi mult mai ușor”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Derby-ul Rapid București – Universitatea Craiova se va juca luni, de la ora 20:30, iar „alb-albaștrii” anunță că vin în Giulești pentru cele trei puncte. Costel Gâlcă este de părere că un gol înscris rapid ar simplifica lucrurile în deplasarea din Capitală.

Costel Gâlcă, despre rețeta succesului pentru derby-ul Rapid – Universitatea Craiova: „Așa va fi mult mai ușor”

Elevii lui Costel Gâlcă au trecut peste înfrângerea cu CFR Cluj, iar acum sunt pregătiți să câștige în derby-ul cu Rapid București. Antrenorul Universității Craiova speră ca „alb-albaștrii” să înscrie repede în poarta lui Virgil Drăghia.

ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă a vorbit și despre accidentările din tabăra Universității Craiova. Denil Maldonado, Elvir Koljic, Ștefan Vlădoiu, Vladimir Screciu și suspendatul Juraj Badelj nu vor juca în derby-ul cu Rapid București.

„Știu că este o echipă complicată, cu un stadion complicat și suporteri înfocați. Trebuie să gestionăm foarte bine momentele din joc în favoarea noastră. Cu siguranță că dacă reușim să înscriem repede va fi un meci mult mai ușor.

ADVERTISEMENT

Koljic și Maldonado sunt accidentați, iar cu semnul întrebării pentru meciul următor este Vlădoiu. Au o viteză bună în atac, sunt jucători la mijloc care dau echilibru echipei, dar sper să găsim spațiile necesare pentru a marca, deoarece avem nevoie de victorie.

Ședințele de pregătire au fost mai mult cu cei care nu au prins primul 11 și au jucat mai puțin. A fost o sesiune intensă după meci și pentru ceilalți au fost ședințe de recuperare”, a spus Costel Gâlcă pentru pagina clubului.

ADVERTISEMENT

Gjoko Zajkov, gata pentru Rapid – Universitatea Craiova: „Să arătăm că ultimul meci a fost o greșeală”

Gjoko Zajkov a profitat de absența lui Denil Maldonado și a intrat în primul „11” al Universității Craiova cu CFR Cluj. Internaționalul macedonean este convins că nu vor avea o misiune simplă în Giulești, însă anunță că oltenii vor să se întoarcă în Bănie cu cele trei puncte.

„Acest meci greu, la fel ca oricare alt meci din play-off, va fi unul dificil și știm asta. Trebuie să mergem acolo și să arătăm că ultimul meci a fost doar un accident și să arătăm adevărata noastră față în meci. Știm că nu va fi ușor, dar vom da maxim pentru a câștiga.

ADVERTISEMENT

Au o echipă bună. Nu au început bine în play-off, dar au o echipă bună, cu jucători rapizi și o organizare de joc bună. Cu siguranță că vor să arate și ei că au avut o perioadă mai puțin bună, dar cel mai important este să vedem ce facem noi.

Victoria este vitală în acest moment. Antrenamentele sunt foarte bune, atmosfera este pozitivă și este o reală plăcere să lucrăm împreună”, a spus Gjoko Zajkov înaintea derby-ului Rapid – Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT
1,90 este cota Betano pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la Rapid - Universitatea Craiova
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin...
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin care trece omul de afaceri
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
Jean de la Craiova, după ce s-a zvonit că și-a înșelat soția. „Ochii...
Jean de la Craiova, după ce s-a zvonit că și-a înșelat soția. „Ochii văd, inima cere”
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților