Sport

Răsturnare de situație în cazul accidentării lui Maldonado! Verdict dur după efectuarea RMN-ului. Update exclusiv

Costel Gâlcă primește vești proaste înante de Universitatea Craiova - CFR Cluj în etapa a 6-a din play-off-ul SuperLigii. Accidentarea lui Maldonado e mult mai gravă
23.04.2024 | 23:43
Rasturnare de situatie in cazul accidentarii lui Maldonado Verdict dur dupa efectuarea RMNului Update exclusiv
Răsturnare de situație în cazul accidentării lui Maldonado! Verdict dur după efectuarea RMN-ului. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
23-04-2024
20:51

Răsturnare de situație pentru Maldonado. Accidentarea e mult mai gravă

Denil Maldonado i-a dat vești proaste lui Costel Gâlcă. Deși inițial s-a crezut că accidentarea din Sepsi – U Craiova 1-3 e una ușoară, lucrurile nu arată deloc bine pentru fundașul central.

FANATIK a aflat în exclusivitate că Maldonado a început să simtă dureri și, în seara zilei de marți, 23 aprilie, a mers să facă un RMN. Verdictul a fost unul extrem de dur. S-a constatat că fotbalistul din Honduras are o întindere a ligamentului și va trebui să stea cu piciorul imobilizat între trei și patru săptămâni.

Din informațiile obținute de site-ul nostru, în cazul în care la ligament apar complicații, Denil Maldonado riscă să piardă chiar și pregătirea de vară cu Universitatea Craiova.

Costel Gâlcă a debutat cu dreptul pe banca Universității Craiova. Oltenii au învins Sepsi, scor 3-1, în etapa a 5-a din play-off-ul SuperLigii și au urcat pe locul 2 în clasament. Denil Maldonado, care a făcut o partidă perfectă, a fost aproape de o accidentare gravă în finalul meciului.

Denil Maldonado, aproape de o accidentare gravă în Sepsi – U Craiova 1-3

Denil Maldonado a făcut cel mai bun meci în tricoul Universității Craiova de la transferul materializat la începutul anului. Fundaș hondurian a fost integralist în victoria Universității Craiova, scor 3-1 cu Sepsi, în etapa a 5-a din play-off-ul SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Stoperul pentru care Mihai Rotaru a plătit 200.000 de euro, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, a deschis scorul în minutul 11, a contribuit la reușita lui Andrei Ivan și a avut intervenții incredibile în defensivă. În finalul meciului, Maldonado a respins de pe linia porții. Chiar și așa, golul nu ar fi fost validat, din cauza unei poziții de ofsaid.

Internaționalul hondurian de 25 de ani a făcut tot posibilul pentru a respinge mingea trimisă spre poartă de Debeljuh. A reușit să intervină miraculos cu prețul unei accidentări grave. Maldonado a rămas întins pe gazon, iar medicii au intervenit de urgență.

ADVERTISEMENT

Denil Maldonado nu are probleme după accidentarea de la Sf. Gheorghe

Din informațiile FANATIK, Denil Maldonado nu are probleme grave după accidentarea de la Sf. Gheorghe. Fundașul lăudat de Mihai Rotaru după meciul cu Sepsi este bine. Totuși, jucătorul de 25 de ani a trecut pe lângă o accidentare „horror”.

Maldonado a făcut eforturi disperate pentru a scoate șutul lui Gabriel Debeljuh. Stoperul nu a fost singurul fotbalist al Universității Craiova care s-a accidentat în meciul cu Sepsi. Elvir Koljic, introdus de Costel Gâlcă pe teren în minutul 63, a ieșit accidentat în minutul 87.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic a fost înlocuit cu Alexandru Mateiu. Din informațiile FANATIK, Elvir Koljic va efectua un RMN în cursul zilei de luni, 22 aprilie. Astfel, atacantul bosniac va afla dacă este vorba despre o ruptură sau este dacă este doar o simplă sperietură.

Elvir Koljic a ieșit accidentat din Sepsi – U Craiova 1-3. Atacantul fusese introdus în a doua repriză

Elvir Koljic a acuzat probleme medicale în minutul 85 al meciului cu Sepsi. Atacantul în vârstă de 28 de ani a simțit o pișcătură și nu a mai putut continua partida. În următoarea etapă, cea intermediară cu numărul 6 din play-off-ul SuperLigii, Universitatea Craiova dă piept cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Duelul de pe „Ion Oblemenco” are loc joi, 25 aprilie, ora 21:45. Echipa antrenată de Ivaylo Petev este la mâna ei pentru a termina sezonul pe locul 2 care duce în preliminariile UEFA Conference League.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „X” la meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj